Δήμοι

Δήμος Θέρμης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πρόκειται να ισχύσουν για το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του εορτασμού της εθνικής εορτής.

Συγκεκριμένα, από την πλατεία Παραμάνα και την οδό Αγ. Νικολάου αλλά και στις συμβολές των οδών Απ. και Γρ. Ταβάκη με Μακρυγιάννη, Βασ. Ταβάκη και με Τσαλδάρη, Μακρυγιάννη με Αθ. Διάκου και Βενιζέλου με Μακρυγιάννη, διέρχονται οι διαδρομές των λεωφορειακών γραμμών Νο 60Ε, 66, 67,67Α, 67Β. Λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων πρόκειται να γίνει ολικός αποκλεισμός στα ανωτέρω σημεία και ως εκ τούτου εκτροπή των γραμμών ως εξής:

  • Νο 66: Καπετάν Χάψα – έως τον κυκλικό κόμβο με την οδό Ελ. Βενιζέλου – επιστροφή προς Χαριλάου μέσω της οδού Καπετάν Χάψα (δεν θα  εισέρχεται στο κέντρο της Θέρμης μέσω της οδού Ελ. Βενιζέλου)
  • Νο 60Ε, 67, 67Α, 67Β: Βασιλική Ταβάκη – Σωτήρη Πέτρουλα – Παν. Τσαλδάρη – Αποστόλου Κουγιάμη – συνέχεια στο δρομολόγιο και αντίστροφα (Νο 60Ε μέσω της οδού 19ης Μαΐου και Νο 67, 67Α, 67Β μέσω Καπετάν Χάψα).

Οι στάσεις που επηρεάζονται από την εκτροπή δεν θα εκτελούνται προσωρινά. Το επιβατικό κοινό θα ενημερωθεί για τις αλλαγές από τους οδηγούς.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Νέας Προποντίδας: Ψεκασμός ακμαιοκτονίας υπέρμικρου όγκου (ULV) στον οικισμό των Νέων Φλογητών

@dmin

Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη: Δωρεάν μέτρηση Οστικής πυκνότητας

@dmin

Δήμος Θερμαϊκού: Ανοιχτό Κάλεσμα Συμμετοχής Καλλιτεχνών Graffiti

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα