ΔήμοιΟΤΑΠροσλήψεις

Δήμος Θέρμης: Πρόσληψη 67 ατόμων για καθαρισμό σχολικών μονάδων

Ο Δήμος Θέρμης προχωρά στην πρόσληψη 67 ατόμων (27 μερικής και 40 πλήρους απασχόλησης) για την καθαριότητα των σχολείων του δήμου Θέρμης, και συγκεκριμένα ανά υπηρεσία , έδρα, ειδικότητα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Η σχετική ανακοίνωση, η αίτηση και το παράρτημα αναρτήθηκαν στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και στην κεντρική ιστοσελίδα του Δήμου Θέρμης  (www.thermi.gov.gr).

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση με αριθμό 28955/20-8-2020 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: info@thermi.gov.gr.

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή.

Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τρείς (3) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της ορθής επανάληψης της (ημερομηνία ανάρτησης της ορθής επανάληψης 21/8/2020) ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, και μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους έως και την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει µε την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι κατά το νόμο εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη) τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2313300747-742

Η Ανακοίνωση,  η Αίτηση, και το ΠΑΡΑΤΗΜΑ ΙΙ βρίσκονται σε ένα αρχείο το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Λαγκαδά: Τιμήθηκε η διπλή Επέτειος της Απελευθέρωσης

@dmin

Δήμος Νάουσας: «Καλάθι Αλληλεγγύης» για τις ευπαθείς ομάδες

@dmin

Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη: Παρουσίαση υποψηφίων συνδυασμού «Ορμή. Όραμα. Ομάδα» του Υποψηφίου Δημάρχου Πάρη Τσογκαρλίδη

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα