Δήμος Θέρμης: Πρόσληψη 67 ατόμων για καθαρισμό σχολικών μονάδων

Ο Δήμος Θέρμης προχωρά στην πρόσληψη 67 ατόμων (27 μερικής και 40 πλήρους απασχόλησης) για την καθαριότητα των σχολείων του δήμου Θέρμης, και συγκεκριμένα ανά υπηρεσία , έδρα, ειδικότητα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Η σχετική ανακοίνωση, η αίτηση και το παράρτημα αναρτήθηκαν στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και στην κεντρική ιστοσελίδα του Δήμου Θέρμης  (www.thermi.gov.gr).

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση με αριθμό 28955/20-8-2020 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: info@thermi.gov.gr.

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή.

Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τρείς (3) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της ορθής επανάληψης της (ημερομηνία ανάρτησης της ορθής επανάληψης 21/8/2020) ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, και μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους έως και την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει µε την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι κατά το νόμο εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη) τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2313300747-742

Η Ανακοίνωση,  η Αίτηση, και το ΠΑΡΑΤΗΜΑ ΙΙ βρίσκονται σε ένα αρχείο το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *