ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Θεσσαλονίκης: Επιστροφή πινακίδων κυκλοφορίας

Τη δυνατότητα να πάρουν πίσω τις πινακίδες και τις άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων τους, αφού πρώτα καταβάλουν το αντίτιμο του προστίμου που τους επιβλήθηκε και προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, δίνει η διεύθυνση δημοτικής αστυνομίας Θεσσαλονίκης.

Με σημερινή της ανακοίνωση η διεύθυνση δημοτικής αστυνομίας του Δήμου Θεσσαλονίκης διευκρινίζει ότι η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται μετά την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου και με την προσκόμιση των απαραίτητων για την παραλαβή τους δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που θα τις παραλάβει τρίτος).

Η παραλαβή τους, θα γίνεται από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Θεσσαλονίκης (Β. Γεωργίου Ά 1, γραφείο 12Γ), κατά τις εργάσιμες ημέρες από αύριο έως και τις 30 Δεκεμβρίου, κατά τις ώρες από τις 8 το πρωί, μέχρι και τις 2 το μεσημέρι.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης διευκρινίζει ότι δε θα επιστρέφονται οι πινακίδες και οι άδειες οδήγησης που έχουν αφαιρεθεί από τη δημοτική αστυνομία για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (στάθμευση σε ράμπες ΑμεΑ, θέσεις ΑμεΑ και οδηγό τυφλών), καθώς και σε περιπτώσεις για τις οποίες έχουν εκδοθεί σχετικές αποφάσεις από δικαστικές αρχές.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Καλαμαριάς: Προμήθεια 1.400 πράσινων κάδων και υπογειοποίηση απορριμμάτων

Επαναφορά ρεύματος σε άπορες οικογένειες

admin

Τα νέα δημοτικά συμβούλια των 38 δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας

Ioannis Terzakis

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα