Δημοτικές Εκλογές 2023Εκλογές

Δήμος Θεσσαλονίκης: Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Στέργιος Καλόγηρος (video)

Την υποψηφιότητα του για το Δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο γνωστός δημοσιογράφος και διοργανωτής των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία Στέργιος Καλόγηρος.

Ο Στέργιος Καλόγηρος με τηλεοπτικό του μήνυμα εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν του την απόφαση. Συγκεκριμένα, ο κ. Καλόγηρος στο μήνυμά του είπε τα εξής:

«Είμαι ο Στέργιος Καλόγηρος. Επικοινωνούμε εδώ και πολλά χρόνια μέσα από την τηλεόραση και σχολιάζουμε καθημερινά την επικαιρότητα. Έχουμε τις ίδιες ανησυχίες και αντιμετωπίζουμε κοινά προβλήματα. Μαζί ξεχυθήκαμε στους δρόμους και φωνάξαμε κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, υπερασπιζόμενοι την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Πλημμυρίσαμε με την παρουσία μας τους δρόμους της Θεσσαλονίκης, της πρωτεύουσας της μίας και μοναδικής Μακεδονίας. Πετύχαμε αυτό που οι άλλοι δεν το πίστεψαν ποτέ. Ποιο είναι αυτό; Ό,τι όταν η ώρα και οι εξελίξεις το προστάζουν μπορούμε να γίνουμε ένα και να διεκδικήσουμε».

«Αγαπητοί φίλοι, ήρθε πλέον η ώρα ακριβώς αυτό να κάνουμε…να διεκδικήσουμε.

Να αναδείξουμε τη Θεσσαλονίκη και όλοι μαζί να την αποκαταστήσουμε στη θέση που της αναλογεί και δίκαια της ανήκει. Τόσο καιρό επισημαίναμε και αναδεικνύαμε τα προβλήματα, τα λάθη και τις στρεβλώσεις. Την ίδια στιγμή προτείναμε τις λύσεις και δείχναμε το δρόμο που θα οδηγούσε στην ανάπτυξη της πόλης. Μάταια όμως, καθώς, τα συμφέροντα, οι κομματικές πολιτικές, οι προσωπικές φιλοδοξίες και τα τοπικά κατεστημένα κρατούν την πόλη πίσω, εγκλωβισμένη και υποβαθμισμένη. Αυτό δεν μας αξίζει.

Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να σχολιάζουμε και να αναλάβουμε δράση. Καλούμε όλους τους πολίτες να στρατευθούν μαζί μας και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για τη Θεσσαλονίκη, όπως μας αξίζει και της αξίζει.

Δεν είναι δυνατόν:

  • Η πρωτεύουσα της Μακεδονίας να ρημάζει,
  • Να έχει το χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο,
  • Η φτώχεια να αυξάνεται και ουδείς να αντιδρά.
  • Οι λαθρομετανάστες βρίσκονται παντού και ήδη σε μερικές γειτονίες να φοβάσαι να κυκλοφορήσεις μόλις πέσει στο σκοτάδι.
  • Η εγκληματικότητα ολοένα να αυξάνεται.

Η εικόνα παρακμής δεν τιμά κανένα.

Επιβάλλεται να αναληφθούν πρωτοβουλίες που θα φέρουν ανατροπή. Αυτό θα επιτευχθεί μεταξύ άλλων μέσα από Ευρωπαϊκά προγράμματα χρηματοδότησης που θα εξασφαλίσουμε για την ανάπλαση της πόλης. Θα στηριχθούν έμπρακτα όλοι οι συμπολίτες μας που δοκιμάζονται λόγω της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης. Το κοινωνικό έργο μπαίνει ως άμεση προτεραιότητα.

Ας αφήσουμε τα λόγια και όλοι μαζί ας περάσουμε στην εποχή των πράξεων.

Με ξέρετε και γνωρίζετε τις ειλικρινείς μου προθέσεις. Στον αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανείς.

Εμπιστευτείτε μας και ας ενωθούμε όλοι μαζί για τη Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη!

Στις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου δηλώνω παρών ως υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Μακεδονία – Στέργιος Καλογήρος».

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δημοτικές Εκλογές 2023: Οριστικά αποτελέσματα στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης

@dmin

Δημοτικές εκλογές 2023: Σε θέσεις μάχης οι υποψήφιοι στους δήμους της Θεσσαλονίκης

@dmin

Φώφη Γεννηματά – Ανάγκη για μια νέα 3η Σεπτέμβρη

admin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα