ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Τρικκαίων: 50 νέα ποδήλατα για δωρεάν βόλτες στα Τρίκαλα

Με 50 νέα ποδήλατα «εξοπλίστηκε» ο Δήμος Τρικκαίων, μέσω της Αστική Ανάπτυξη ΑΕ του Δήμου, τα οποία διατίθενται στο infopoint, στην κεντρική πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου,  για τις βόλτες και τις δουλειές στην πόλη.

Πρόκειται για ανανέωση των ποδηλάτων που τρικαλινοί/ες και επισκέπτες/τριες απολαμβάνουν να χρησιμοποιούν, είτε για τις δουλειές τους είτε για τις βόλτες τους στην πόλη.

Ήδη οι πρώτοι επισκέπτες που βρέθηκαν στην πόλη μετά την καραντίνα, αλλά και οι κάτοικοι, προμηθεύονται δωρεάν όπως πάντα τα ποδήλατα, με ανώτατο όριο χρήσης τις τρεις ώρες και με την αστυνομική τους ταυτότητα.

Επίσης διατίθενται κράνη, ένα διπλό ποδήλατο, αλλά και καθίσματα για τα μικρά παιδιά.

Ειδικά οι φοιτητές, η νεολαία γενικότερα, χρησιμοποιούν τα ποδήλατα για καθημερινές βόλτες.

Μάλιστα για όποιον χρειάζεται αποθηκευτικό χώρο, η e-trikala μέσω του προγράμματος Cities-4-People έχει προνοήσει να δημιουργήσει ειδικά ερμάρια με προσωπικό κωδικό.

Σε αυτά, ο καθένας μπορεί να αφήνει για μικρό χρονικό διάστημα τα ψώνια, τις αποσκευές του και να συνεχίζει τις δουλειές του ή τις βόλτες του στην πόλη.

Επίσης, διατίθεται και ηλεκτρική φορητή συσκευή που μετατρέπει ένα αναπηρικό αμαξίδιο σε ηλεκτρικό σκούτερ.

Στο infopoint επίσης παρέχονται πληροφορίες και δίνονται δωρεάν φυλλάδια και έντυπο υλικό για τα Τρίκαλα και τα αξιοθέατα του Δήμου.

Το infopoint λειτουργεί μέχρι τις 8 το βράδυ και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2431023700.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Χαλκηδόνος: Πρόσληψη 41 ατόμων για τον καθαρισμό σχολικών μονάδων

@dmin

Δήμος Θέρμης: Έκτακτη σύσκεψη για τα μαθητικά δρομολόγια

@dmin

ΠΚΜ: Εργασίες συντήρησης στη δυτική εσωτερική Περιφερειακή Οδό

@dmin
Φόρτωση....

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα