ΟΤΑ

Δήμος Βισαλτίας: Τέλος τα πανηγύρια σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών

Λόγω του χαμηλού ποσοστού εμβολιασμών κατά της COVID-19.

Απαγορεύονται τα πανηγύρια σε ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, λόγω του χαμηλού ποσοστού εμβολιασμένων κατά της νόσου COVID-19, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Βισαλτίας.

Ειδικότερα, «σύμφωνα με το ΦΕΚ3066/09.07.2021 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΩΝ στις Περιφερειακές Ενότητας στις οποίες το ποσοστό εμβολιασμού του πληθυσμού μετά την πάροδο 14 ημερών από την πρώτη δόση ΔΕΝ υπερβαίνει το πενήντα τις εκατό (50%), βάση των στατιστικών στοιχείων που αναρτώνται στον επιδημιολογικό χάρτη στην ιστοσελίδα https://covid19.gov.gr/covid-map.

Με βάση το ποσοστό εμβολιασμών στην Π.Ε. Σερρών η απαγόρευση ισχύει και για τον Δήμο Βισαλτίας», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Όσον αφορά στις θρησκευτικές τελετές, σύμφωνα με το ίδιο ΦΕΚ (3066/09.07.2021) στους εξωτερικούς χώρους επιτρέπεται η αναλογία ενός (1) ατόμου ανά 10τ.μ. με απόσταση τουλάχιστον δύο (2) μέτρα μεταξύ τους και χρήση διπλής μάσκας ή μίας τύπου Ν95, με ευθύνη των οικείων θρησκευτικών αρχών, επισημαίνει ο δήμος Βισαλτίας.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη: Καθυστερήσεις στις πληρωμές εργαζομένων στην ΚΕΠΑΠ

@dmin

Δήμος Ωραιοκάστρου: Ημερίδα για τη σύσταση Υπηρεσίας Δόμησης – Πολεοδομίας

@dmin

Τα 200 χρόνια της σύγχρονης Ελλάδας σημαίνουν 200 χρόνια Αυτοδιοίκησης

Ioannis Terzakis

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα