Δήμαρχοι

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Συνάντηση Δημάρχου Γεώργιου Καμπύλη με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Συνάντηση εργασίας είχε ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό.

Σε θετικό κλίμα συζήτησαν για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτήν την περίοδο στη Βόρεια Κυνουρία και τις προγραμματικές συμβάσεις που υλοποιούνται. Επίσης συζήτησαν για τις προτεραιότητες που έχει θέσει η δημοτική αρχή δίνοντας βαρύτητα στο έργο αποκατάστασης και αναβάθμισης του Αρχαιολογικού Μουσείου Άστρους.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο έργο που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια και υλοποιείται στον Δήμο, την αντικατάσταση των τριών καταθλιπτικών αγωγών αποβλήτων, την ολοκλήρωση του δικτύου ύδρευσης Παραλίου Άστρους καθώς και στην επίσπευση των ενεργειών για την υλοποίηση του έργου στον Επαρχιακό δρόμο Άργους – Άστρους – Λεωνιδίου, κατά μήκος της Κοινότητας Άστρους.

Δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στον σχεδιασμό δράσεων του πρωτογενή τομέα και δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Τέλος αντάλλαξαν ευχές για μια από κοινού εποικοδομητική θητεία με πνεύμα συνεργασίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χάνει το δήμο εκλεγμένος δήμαρχος λίγες ώρα μετά την ορκωμοσία του

admin

Επίσκεψη του Δημάρχου Μ. Καρρά στη Ν. Ποτίδαια

Λ. Κυρίζογλου: Τα σχολεία δε θα έχουν τις μάσκες προστασίας

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα