ΔήμοιΕγκύκλιοιΟΤΑ

Διοριστέοι 3Κ: 7ετης υποχρεωτική παραμονή στην υπηρεσία

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ ο NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4674 «Στρατηγική αναπτυξιακή προοπτική των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ρύθμιση ζητημάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών και άλλες διατάξεις», που μεταξύ αυτών ορίζεται η 7ετης υποχρεωτική παραμονή των επιτυχόντων της Προκήρυξης 3Κ στην υπηρεσία διορισμού τους.

Συγκεκριμένα Άρθρο 74

Υποχρέωση παραμονής σε ανταποδοτικές υπηρεσίες ΟΤΑ Υπάλληλοι που διορίστηκαν ή προσλήφθηκαν σύμφωνα με την ειδική διαδικασία του άρθρου 24 του ν. 4479/2017, σε θέσεις υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα των ΟΤΑ α΄ βαθμού και των Ν.Π.Ι.Δ. που υπάγονται σε αυτούς, δεν αποσπώνται, μετακινούνται ή μετατάσσονται, εάν δεν παρέλθουν επτά (7) τουλάχιστον έτη από τον διορισμό ή την πρόσληψή τους. Εξαιρούνται οι αποσπάσεις για λόγους υγείας και συνυπηρέτησης, καθώς και οι αμοιβαίες μετατάξεις, σύμφωνα με την παράγραφο 5 του άρθρου 7 και το άρθρο 10 του ν. 4440/2016. Το παρόν άρθρο καταλαμβάνει και υπαλλήλους που διορίστηκαν ή προσλήφθηκαν σύμφωνα με την υπ’ αρ. 3Κ/2018 προκήρυξη του ΑΣΕΠ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΕΚ 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ψήφισμα του Δ. Σ Θεσσαλονίκης για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού

Δήμος Θεσσαλονίκης: Συνεχίζει τις εκκαθαρίσεις ο Ζέρβας

@dmin

Δήμος Θερμαϊκού: 3ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου «Thermaikos Run 2023»

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα