Δελτία ΤύπουΣώματα ασφαλείας

Ε.Α.Υ.ΘΕΣ: «Κλωνοποιήστε μας»

Στην έκδοση δελτίου τύπου προχώρησε η Ε.Α.Υ.ΘΕΣ έχοντας αφορμή τις αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες που καλούνται να καλύψουν οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ, λόγο των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, επισημαίνοντας τους λανθασμένους χειρισμούς της ηγεσίας στον προγραμματισμό που ενέχουν κινδύνους για την ασφάλεια των ίδιων των αστυνομικών.

Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού, σε συνδυασμό με τον ποδοσφαιρικό αγώνα και τις εκδηλώσεις της Δευτέρας, έχουν προκαλέσει υπηρεσιακό χάος στις περισσότερες Υπηρεσίες της ΓΑΔΘ.

Διμοιρίες της Δ.Α.Ε.Θ. και Αστυνομικοί λοιπών επιχειρησιακών ομάδων, θα κληθούν να εργαστούν διπλοβάρδιες«Κομμένα» αδιάθετα, αμέτρητες ώρες εργασίας και καταστρατήγηση κάθε κανόνα του χρόνου εργασίας, θα είναι ο κανόνας για τρεις ημέρες ώστε να περαιωθούν τα ασταμάτητα μέτρα τάξης.

Δεδομένου ότι όλες αυτές οι επιχειρησιακές ομάδες «πάσχουν» από τεράστιες ελλείψεις αστυνομικού προσωπικού, αναρωτιόμαστε:

Αν συμβεί το οτιδήποτε, ποιος άραγε θα φταίει; Ο αστυνομικός που θα έχει εργαστεί αμέτρητες ώρες χωρίς καμία στιγμή ξεκούρασης;

Φυσικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι εξειδικευμένες δυνάμεις που ήταν παρούσες στην πόλη την προηγούμενη εβδομάδα, χωρίς να επίκειται η επίσκεψη του Πρωθυπουργού, ήταν περισσότερες από αυτές που θα συμμετάσχουν στα μέτρα τάξης κατά την επίσκεψή του.

Και αφού ο κύριος πρωθυπουργός αποφάσισε τελικά να επισκεφθεί την ΔΕΘ και να παραμείνει στην πόλη μας μέχρι την Κυριακή, ποιοι ήταν αυτοί που αποφάσισαν την πραγματοποίηση και του ποδοσφαιρικού αγώνα;

Δεν θα υπάρχει ταυτόχρονη παρουσία μας είπαν. Όποτε όλα καλά;

Σας είπε κανείς ότι είμαστε ρομπότ ή ότι έχουμε τη δυνατότητα κλωνοποίησης;

Οι ευθύνες πλέον είναι συγκεκριμένες ό,τι και αν συμβεί. Διότι ο καθένας κοιτάει την εικόνα του και τα συμφέροντά του αδιαφορώντας για το κοινό καλό.

Για πολλοστή φορά διαπιστώνουμε ότι δεν υπάρχει καμία μα καμία επαφή με την πραγματικότητα».

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΕΛ.ΑΣ: Συμμετοχή στη επιχείρηση «OPERATION PANDORA V»

@dmin

Πρόσφατες Δράσεις, Συναντήσεις, Συνεντεύξεις του Βουλευτή Δημήτρη Κούβελα

admin

ΔΕΥΑΠ: Λογαριασμοί στο κόκκινο

admin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα