ota24.gr
Δελτία Τύπου

ΕΦΕΤ: Ανάκληση κρουασάν λόγω μούχλας

Όπως ανακοινώθηκε, ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή́ Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τη διενέργεια ελέγχου στο πλαίσιο διερεύνησης αναφορών-καταγγελιών από καταναλωτές, διαπίστωσε την ανάπτυξη ευρωτίασης (μούχλας πρασινωπής χροιάς) στην επιφάνεια του προϊόντος «ΚΡΟΥΑΣΑΝ», με εμπορική ονομασία «DANISH MINI BITES ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ», με ημερομηνίες ανάλωσης 14.09.2022, 19.09.2022 και 30.09.2022, σε συσκευασίες των 120 γραμμαρίων, τα οποία παράγονται από την εταιρεία «PANINI A.E.» που έχει έδρα στο 1o ΧΛΜ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΑΜΜΟΥ, Τ.Κ. 59100.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε από την εταιρεία την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου των συγκεκριμένων παρτίδων από την αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα να μην τα καταναλώσουν.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης σε αποφοίτους του 5ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης με χαμηλό εισόδημα από τον Δήμο Θεσσαλονίκης

Δήμος Θεσσαλονίκης | Γιορτή γαστρονομίας για τις λαϊκές αγορές στην Πλατεία Αριστοτέλους

Σ

ΔΥΠΑ: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις για τα δωρεάν διαδικτυακά εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής για τον Οκτώβριο

Virus

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα