Δελτία Τύπου

ΕΦΚΑ: Προγραμματισμένη διακοπή λειτουργίας ηλεκτρονικών υπηρεσιών

Μη διαθέσιμες θα είναι προσωρινά από την Πέμπτη 19 Μαΐου και ώρα 15.00 έως και τη Δευτέρα 23 Μαΐου και ώρα 7.00 οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διοίκησης του Φορέα.

Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες θα τεθούν εκτός λειτουργίας προκειμένου να διεξαχθούν εργασίες μετάπτωσης εφαρμογών και δεδομένων στις υποδομές του Κυβερνητικού Νέφους [G-Cloud] της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.

Με τον τρόπο αυτό αντικαθίστανται υφιστάμενες παλαιές υποδομές με σύγχρονες αυξάνοντας παράλληλα τη διαθεσιμότητα, την ταχύτητα και την ποιότητα των παρεχόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

Η ανωτέρω διαδικασία θα επηρεάσει:
  • Τον προγραμματισμό ηλεκτρονικών ραντεβού για την Παρασκευή 20.5.2022.
  • Την ενημέρωση από το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών 1555 καθώς δεν θα είναι δυνατή η άντληση των ασφαλιστικών στοιχείων.
  • Υπηρεσίες του δημοσίου τομέα που αντλούν στοιχεία από τα συστήματα του e-ΕΦΚΑ (ενδεικτικά ΟΠΕΚΑ, ΔΥΠΑ, ΕΡΓΑΝΗ, ΤΕΚΑ, ΚΕΠ, υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του Gov.gr

Για τον λόγο αυτό προτείνεται στους ασφαλισμένους να διεκπεραιώσουν τα όποια ζητήματα τους μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Φορέα (www.efka.gov.gr ) μέχρι την Πέμπτη 19-5-2022 πριν τις 15:00.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΕΜΥ – Ο καιρός μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα 20/4/2020

Ioannis Terzakis

Επερώτηση: Κατάσταση της λίμνης Κορώνειας και επόμενες δράσεις της διοίκησης

admin

TechSaloniki 2023 Fueled By Deloitte

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα