ΠροκηρύξειςΠροσλήψεις

ΕΚΑΒ: Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για την πρόσληψη 250 ατόμων στην Αττική

Ξεκινά σήμερα 18 Ιουλίου 2023 η υποβολή αιτήσεων ενδιαφερομένων για την κάλυψη 250 θέσεων στελέχωσης πληρωμάτων του ΕΚΑΒ στην Αττική.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας loipoepikouriko.moh.gov.gr της Α’ Υγειονομικής Περιφέρειας, η οποία θα ενεργοποιηθεί σήμερα 18 Ιουλίου 2023 στις 12.00 το μεσημέρι και θα παραμείνει ενεργή μέχρι την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023 και ώρα 12:00, οπότε λήγει και η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων.

Οι συγκεκριμένες προσλήψεις δεν θα αφορούν μόνιμο, αλλά εποχικό προσωπικό και οι προσληφθέντες θα υπογράψουν διετείς συμβάσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με smartphones και tablets και θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν υπολογιστή ή laptop!.

Επίσης οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν υπόψη τους τα παρακάτω:

  • Για τους υποψήφιους που είχαν υποβάλει και κατά το παρελθόν αίτηση συμμετοχής σε παλιότερες ενεργοποιήσεις της πλατφόρμας, παρακαλούνται να ελέγξουν τα αποθηκευμένα δικαιολογητικά τους ως προς την ισχύ τους. Όλες οι υπεύθυνες δηλώσεις πρέπει να υποβληθούν εκ νέου με καινούρια ημερομηνία.
  • Όσο αφορά τα απαιτούμενα κριτήρια πρόσληψης της ειδικότητας ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, κύριοι και επικουρικοί πίνακες ισχύει το Π.Δ. 85 (ΦΕΚ A’ 232/17.12.2022),  μέρος του οποίου έχει αναρτηθεί στις οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης, με τα απαιτούμενά δικαιολογητικά, προς ενημέρωση των υποψηφίων, αντί του παραρτήματος  1  της Κ.Υ.Α.
  • Οι υποψήφιοι υποβάλουν αίτηση για την κατηγορία που κατέχουν τα προσόντα, όπως έχουν αναρτηθεί στο «Προσοντολόγιο ΔΕ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ» στις οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης. Εάν από τον έλεγχο των δικαιολογητικών που θα διενεργηθεί, διαπιστωθεί ότι ο/η υποψήφιος/υποψήφια δεν πληροί τις απαιτούμενες προϋποθέσεις ή έχει μοριοδοτηθεί σύμφωνα με τα δηλωθέντα από αυτόν με περισσότερα μόρια από αυτά που προκύπτουν από τα δικαιολογητικά του, ο/η υποψήφιος/υποψήφια διαγράφεται από τους ηλεκτρονικούς καταλόγους.
  • Η εν λόγω διαδικασία ΔΕΝ αφορά προκήρυξη θέσεων αλλά καταγραφή των προτιμήσεων των υποψήφιων, ώστε οι φορείς σύμφωνα με τις ανάγκες και την οικονομική τους κατάσταση να αντλήσουν προσωπικό από τους ηλεκτρονικούς πίνακες υποψηφίων που θα προκύψουν.
  • Δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης συμμετοχής στην παρούσα διαδικασία υποψήφιοι οι οποίοι έχουν αποποιηθεί πρόσληψη από 1-01-22 ή έχουν παραιτηθεί από 1-01-21.
  • Λόγω του μεγάλου όγκου ερωτημάτων που υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην εφαρμογή του λοιπού επικουρικού προσωπικού, κατά την διαδικασία υποβολής αιτήσεων, δεν δύνανται να απαντηθούν στο σύνολο τους τα ερωτήματα, παρά μόνο εξετάζονται για θέματα δυσλειτουργίας της πλατφόρμας.
  • Επισημαίνεται η προσεκτική ανάγνωση της σχετικής ΚΥΑ, στην οποία προβλέπεται αναλυτικός οδηγός.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πρόσληψη 200 άτομα στο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων

Ioannis Terzakis

Πολιτική Προστασία: Έκτακτες προσλήψεις 192 ατόμων (ΦΕΚ)

@dmin

ΑΣΕΠ: Έκδοση Προκήρυξης 8Κ/2020

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα