Δελτία Τύπου

Έκθεση «ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023»

Από την Πέμπτη 15 Ιουνίου έως και την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, η Κόρινθος υποδέχεται την  Εκθεσιακή Δραστηριότητα «ΚΟΡΙΝΘΙΑ – ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023» που έχει ως στόχο να προβάλλει την καινοτομία, την εξωστρέφεια, την ενεργητικότητα της ελληνικής επιχείρησης και να προάγει την εμπορική ανταγωνιστικότητα.

Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στη Χερσαία Ζώνη Λιμένος Κορίνθου (λιμάνι Κορίνθου) από 15 έως 18 Ιουνίου 2023 τελεί δε υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων,  Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,  Υπουργείου Τουρισμού, Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Κορινθίων, των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και της  Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ΑΕ (ΔΕΘ), που αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία της.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων είναι πλούσιο και ποικίλο, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσετε διάφορα θέματα και προκλήσεις που αντιμετωπίζει η περιοχή της Κορινθίας.

Από τον αειφόρο τουρισμό και την ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών τουρισμού μέχρι τον ψηφιακό μετασχηματισμό, την πράσινη μετάβαση, τον επαγγελματικό προσανατολισμό και την εξωστρέφεια, οι εκδηλώσεις αυτές θα παρουσιάσουν τις τελευταίες τάσεις και καλές πρακτικές και προσφέρουν μια ευκαιρία για ανταλλαγή ιδεών,  συζήτηση και παρουσίαση καινοτόμων πρωτοβουλιών. Επίσης, κατά την διάρκεια της έκθεσης θα υπάρξει πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης θα είναι:

  • Πέμπτη – Παρασκευή: 18:00 – 22:00
  • Σάββατο – Κυριακή: 10:00 – 22:00

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δίκτυο Κοινοτήτων Ελλάδος: Διάσκεψη με τον Υπουργό Εσωτερικών

@dmin

Δ. Βαρτζόπουλος: «Υποχρεωτικός εμβολιασμός του πληθυσμού»

Ioannis Terzakis

Καταστροφικός για το Βέρμιο ο Αιολικός Σταθμός Παραγωγής Ηλ. Ενέργειας 315 MW

admin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα