ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Κομοτηνής: Υπογράφηκε η βραχυχρόνια παραχώρηση χρήσης του Κάμπινγκ Φαναρίου

Υπογράφηκε σήμερα, 13 Ιουνίου 2023, από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο και Εκτελούντα  χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΤΑΔ ΑΕ, Παναγιώτη Μπαλωμένο, η βραχυχρόνια παραχώρηση χρήσης του Κάμπινγκ Φαναρίου στον Δήμο Κομοτηνής, για το χρονικό διάστημα από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2023.

«Πρόκειται για μία απόφαση, που έρχεται ως αποτέλεσμα των ενεργειών της Δημοτικής Αρχής και της καθ’ όλα γόνιμης συνεργασίας που είχαμε με τον κ. Μπαλωμένο. Συνεργασία, που είχε ως κοινή στόχευση την ομαλή λειτουργία του Κάμπινγκ Φαναρίου αυτήν τη τουριστική περίοδο. Εισακούσαμε τη φωνή αγωνίας και τους προβληματισμούς του Συλλόγου των κατασκηνωτών και μπορέσαμε να επιλύσουμε από κοινού- Δήμος και ΕΤΑΔ- το ζήτημα που ανέκυψε. Ευχαριστούμε ως Δημοτική Αρχή τον κ. Μπαλωμένο, γιατί αφουγκράστηκε την αγωνία της Δημοτικής Αρχής και με ταχύτατες διαδικασίες διευθέτησε το θέμα. Ο Δήμος Κομοτηνής αυτό το καλοκαίρι αναλαμβάνει την απρόσκοπτη  λειτουργία του Κάμπινγκ, που αποτελεί μια από τις σημαντικές παραμέτρους της τουριστικής κίνησης στο παραλιακό μας μέτωπο» δήλωσε ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωάννης Γκαράνης. 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Ωραιοκάστρου: Ξεκινά το πρόγραμμα «Παιδί και Θάλασσα»

@dmin

Τι λέει ο νέος νόμος για τους αντιδημάρχους και τις αρμοδιότητές τους

admin

Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη: Εορταστικές εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα