ΕΝΦΙΑ: Σχεδιάζουν ”Ανάσα” για χιλιάδες νοικοκυριά

ΕΝΦΙΑ: ” Ανάσα” για χιλιάδες νοικοκυριά  εξετάζεται μετάθεση πληρωμής για όσους επλήγησαν από την πανδημία το Υπουργείο Οικονομικών αναζητά λύσεις και δέχεται αλλεπάλληλες εισηγήσεις προκειμένου να μεταφερθεί μετά το νέο έτος η πληρωμή του ΕΝΦΙΑ .

Εξετάζει λύσεις προκειμένου να μεταφερθεί μετά το νέο έτος η πληρωμή του ΕΝΦΙΑ για ιδιοκτήτες που έχουν πληγεί από την κρίση του κορoνοϊού δέχεται η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον τύπο , αυτό ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί και θα εξεταστεί με βάση τα δεδομένα που θα έχουν στη διάθεσή τους οι αρμόδιες υπηρεσίες του το αμέσως προσεχές διάστημα.

Εξάλλου, το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου αναμένεται να αναρτηθούν στους λογαριασμούς Taxisnet 7.300.000 ιδιοκτητών ακινήτων τα εκκαθαριστικά σημειώματα για τον ΕΝΦΙΑ φόρο με έσοδα πάνω από 2,5 δισ. ευρώ.

Πιθανότερες ημερομηνίες είναι από 14 έως 21 Σεπτεμβρίου, ενώ οι ιδιοκτήτες θα έχουν περιθώριο έως τα τέλη του ίδιου μήνα για να πληρώσουν την πρώτη από τις έξι συνολικά μηνιαίες δόσεις του φόρου ακινήτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *