Επιχείρηση νοικοκυρέματος της ΔΕΥΑΑ

Επιχείρηση νοικοκυρέματος μέσω ρυθμίσεων  15% – 20% των δημοτών στον δήμο Αβδήρων δεν πληρώνουν το νερό

 Το ποτήρι …ξεχείλισε στην ΔΕΥΑ Αβδήρων και η νέα διοίκηση έχει καταστρώσει σχέδιο νοικοκυρέματος των οικονομικών της επιχείρησης πριν …πνιγεί στα χρέη.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι με τα οικονομικά της ΔΕΥΑ Αβδήρων καθώς όπως αναφέρει  η πρόεδρος του Δ.Σ. κα  Κωνσταντινιά Ζουρνατζίδου οι ανείσπρακτες οφειλές έχουν φτάσει στα 1.700.000 ευρώ και οι οφειλές της επιχείρησης προς την ΔΕΗ στα 1.200.000 ευρώ. Κατά συνέπεια όπως υποστηρίζει η κατάσταση είναι μονόδρομος και για να αποτραπεί η κατάρρευση της επιχείρησης αν η ΔΕΗ κόψει για παράδειγμα το ρεύμα θα πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα:

«Δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Πρέπει να προσπαθήσουμε να εισπράξουμε οφειλές για να εξοφλήσουμε τις δικές μας προς τη ΔΕΗ. Αν η ΔΕΗ μας κόψει το ρεύμα θα επιβαρυνθούν και όσοι πληρώνουν κανονικά το νερό. Έχουμε στείλει ειδοποιητήρια για να έρθουν να κάνουν ρύθμιση. Είναι πολύ ευνοϊκή. Με 20 ευρώ το μήνα θα μπορούν να ρυθμίσουν το χρέος τους. Αυτό θέλουμε να καταφέρουμε. Όσοι χρωστούν να κάνουν ρύθμιση των οφειλών τους.  Η κατάσταση στην ΔΕΥΑΑ είναι εξαιρετικά δύσκολη αλλά είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε μια τάξη για το καλό του συνόλου των δημοτών μας».

Την ίδια αποφασιστικότητα δείχνει και ο δήμαρχος Αβδήρων κ. Γιώργος Τσιτιρίδης τονίζοντας πως ένα ποσοστό 15% – 20% των δημοτών δεν πληρώνουν το νερό και αυτό δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην ΔΕΥΑΑ. Αυτό που ζητά και ο ίδιος από τους συνδημότες του είναι να προσέλθουν στην επιχείρηση και να κάνουν ρύθμιση των οφειλών τους για να μπορέσει και η επιχείρηση να ορθοποδήσει και να εξοφλήσει τις οφειλές της στην ΔΕΗ που έχουν συσσωρευτεί.

empros.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *