Γ.Ε.Σ.: Γραφτείτε στην Εφαρμογή Επικαιροποίησης Στοιχείων Εφέδρων

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού έχει ανεβάσει στο επίσημο site του την εφαρμογή της ηλεκτρονικής καταγραφής των εφέδρων του Στρατού ξηράς από όπου το ΓΕΣ θα μπορεί να ενημερώνει με ταχύτητα την εφεδρεία του δυναμικού της , να δίνει διαταγές , να ειδοποιεί για μετακινήσεις κτλ.

Λόγο και του τουρκικού υβριδικού πολέμου κατά της Ελλάδας της τελευταίες μέρες και με την κατάσταση πολύ τεταμένη, θεωρούμε σκόπιμο ότι πρέπει να γίνει η ενημέρωση της εφεδρείας για την ύπαρξη της εφαρμογής.

Κάθε έφεδρος που έχει υπηρετήσει τη θητεία του στο στρατό ξηράς και είναι κάτω των 45 ετών θα πρέπει να μπει στην εφαρμογή efedros.army.gr , να κάνει εγγραφή στην πλατφόρμα του ΓΕΣ και μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής να κάνει επικαιροποίηση των στοιχείων του μέσω μίας πολύ απλής διαδικασίας την οποία επεξηγεί και το αρχείο PDF (FAQ)   που μπορείτε να βρείτε μέσα στην σελίδα του ΓΕΣ, στον παρακάτω σύνδεσμο

Οδηγός Εγγραφής στης εφαρμογή

Όλες οι πληροφορίες που σας ζητούνται βρίσκονται στα στρατιωτικά έγγραφα που έχετε λάβει με την απόλυσή σας από το στράτευμα ή παρέχονται από τις στρατολογικές υπηρεσίες του στρατού.

Η προστασία της χώρας μας και του Έθνους δεν βαραίνει μόνο το εν ενεργεία δυναμικό του Ελληνικού Στρατού, αλλά βαραίνει όλο το σύνολο του έμψυχου δυναμικού αυτής της χώρας , τον κάθε έναν ατομικά.

Θα πρέπει ο καθένας να δείξει υπευθυνότητα, και σοβαρότητα που απαιτείται σε ανάλογες, δύσκολες στιγμές.

 

3 thoughts on “Γ.Ε.Σ.: Γραφτείτε στην Εφαρμογή Επικαιροποίησης Στοιχείων Εφέδρων

  1. Καλημέρα σας,
   Έχουμε ήδη επικοινωνήσει με το Γενικό Επιτελείο Στρατού για το ζήτημα της μη λειτουργίας της ιστοσελίδας επικαιροποίησης στοιχείων εφέδρων. Οι πληροφορίες οι οποίες μας έχουν δοθεί μέχρι στιγμής είναι «Τεχνικό πρόβλημα» το οποίο θα επιλυθεί άμεσα από την αρμόδια υπηρεσία.
   Δεν είμαστε σε θέση να σας πούμε περισσότερα η οτιδήποτε άλλο.
   Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *