Δημοτικές Εκλογές 2023Εκλογές

Γ.Λίλτσης: Ο Δήμος Παύλου Μελά…βρίσκεται σε αργία

Επίθεση εναντίον του Δημάρχου Παύλου Μελά, Δημήτρη Δεμουρτζίδη εξαπέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά και επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ», Γιώργος Λίλτσης, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αφορμή αποτέλεσε το καθεστώς της αργίας στην οποία τέθηκαν με απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, τέσσερις αντιδήμαρχοι και ένας εντεταλμένος σύμβουλος.

«Εδώ και ένα μήνα ο Δήμος Παύλου Μελά βρίσκεται σε… αργία, με αποτέλεσμα να καθυστερούν οι αποφάσεις για κρίσιμα και σημαντικά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των δημοτών Παύλου Μελά αλλά και να μην λαμβάνονται αποφάσεις για το μέλλον του δήμου. Το δημοτικό συμβούλιο Παύλου Μελά εδώ και ένα μήνα σχεδόν δεν συνεδριάζει, καθώς τέσσερις αντιδήμαρχοι και ένας εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου με απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας από τις 18 Οκτωβρίου 2022 έχουν τεθεί σε καθεστώς αργίας».

«Παρά τις προσπάθειες τόσο των ίδιων των αντιδημάρχων και του εντεταλμένου συμβούλου αλλά και του ιδίου του δημάρχου Δημήτρη Δεμουρτζίδη να υποβαθμίσουν το γεγονός, είναι πολύ σημαντικό, αφού εξαιτίας αυτής της απόφασης ο δήμος Παύλου Μελά εδώ και ένα μήνα έχει μπει σε… αυτόματο πιλότο. Ο δήμαρχος δε, γνωρίζοντας πως υπάρχει κίνδυνος οι εισηγήσεις της διοίκησης να καταψηφιστούν στο δημοτικό συμβούλιο σε συνεργασία με τον πρόεδρο δεν προχωρούν σε πρόσκληση του σώματος».

«Η διοίκηση Δεμουρτζίδη βρίσκεται υπό κατάρρευση. Η σημερινή αργία των συνεργατών του δημάρχου είναι η αρχή. Σε έντεκα μήνες οι πολίτες θα θέσουν σε οριστική αργία συνολικά την διοίκηση του απερχόμενου δημάρχου». καταλήγει στην ανάρτηση του ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Ανατροπή».

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Βόλβης: Εκδήλωση του υποψήφιου βουλευτή Φάνη Παπά στον Σταυρό

@dmin

Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη: Περιοδεία της «Δύναμης Ενότητας» και του Ιγνάτιου Καϊτεζίδη στον Χορτιάτη

@dmin

Δήμος Κομοτηνής: Συνδυασμός «Κοινωνία Πολιτών»

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα