Βουλευτικές Εκλογές 2023Εκλογές

Κιλκίς: Υποψήφια με την ΝΔ η Καλλισθένη Πάκα Κυμπαρίδου

Την παραίτηση της από την θέση της δημοτικής συμβούλου του Δήμου Κιλκίς και τον συνδυασμό «Ενωτική Δύναμη Κιλκίς» υπέβαλε στον δήμαρχο Κιλκίς η κ. Καλλισθένη Πάκα-Κυμπαρίδου. Την θέση της στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς θα πάρει ο κ. Φόρης Απατσίδης.

Ο λόγος της παραίτησης όπως αναφέρει στην επιστολή της, είναι η επιθυμία της να διεκδικήσει μια θέση στο Εθνικό Κοινοβούλιο ως αντιπρόσωπος των πολιτών της Π.Ε. Κιλκίς συμμετέχοντας στις εθνικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Η δήλωση παραίτησης της δημοτικής συμβούλου Καλλισθένης Πάκα-Κυμπαρίδη αναφέρει τα εξής:

Αξιότιμε κύριε δήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή μου υποβάλλω την παραίτησή μου από δημοτική σύμβουλος Κιλκίς.

Η παραίτησή μου οφείλεται στην απόφαση να διεκδικήσω μια θέση στο Εθνικό Κοινοβούλιο ως αντιπρόσωπος των πολιτών της Π.Ε. Κιλκίς συμμετέχοντας προς τούτο στις εθνικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Κύριε δήμαρχε,

Παρακαλώ να μεταφέρετε στους συναδέλφους μου δημοτικούς συμβούλους τον απεριόριστο σεβασμό μου στο θεσμικό τους ρόλο και την προσπάθεια που καταβάλλουν για να τιμήσουν ο καθένας τους την εντολή των δημοτών μας να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους.

Στο πλαίσιο αυτό δώσαμε τόσο στο παρόν συμβούλιο, όσο και στο προγενέστερο, από κοινού αγώνες κι αν κάποτε διαφωνήσαμε με ορισμένους αυτό αποτελεί την καλύτερη έκφραση της πολυφωνίας μέσα στο συμβούλιο, την ευγενέστερη μορφή δημοκρατικού διαλόγου.

Σε κάθε περίπτωση δηλώνω απερίφραστα ότι τίποτε προσωπικό δεν υπήρξε ή θα υπάρξει ποτέ που θα σκιάζει τις σχέσεις μου με κάθε Κιλκισιώτη όταν διαλεγόμαστε για τα συμφέροντα του τόπου και των πολιτών μας.

Η μετάθεση του ενδιαφέροντος μου στην κεντρική πολιτική σκηνή υπακούει σε έναν και μόνο λόγο: στην πεποίθησή μου ότι μπορώ να προσφέρω περισσότερα στον τόπο μου συνολικά κι όχι μόνο αυτοδιοικητικά, να συμβάλλω με τις γνώσεις και την εμπειρία μου στην επίλυση ουσιωδών έως φλεγόντων προβλημάτων που απαιτούν μείζονες παρεμβάσεις από την κεντρική εξουσία.

Στην κατεύθυνση αυτή παραμένω νυν και αεί συμμέτοχος στις αγωνίες όλων σας, συμμαχητής στους αγώνες σας.

Μαζί θα είμαστε πάλι.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς και σφίγγω το χέρι όλων σας.

Με απεριόριστη εκτίμηση

Καλλισθένη Πάκα-Κυμπαρίδη

Δικηγόρος- Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δ.Βαρτζόπουλος: «Ευκαιρία να γίνουμε καλύτεροι»

@dmin

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Σύμπραξη Μανδαλιανού – Τασούλη

@dmin

Δήμος Θεσσαλονίκης: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Στέλιος Αγγελούδης

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα