Περιφέρειες

Κορονοϊός: Ένταση και συμπλοκή λόγο ωραρίου στην Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης

Άναψαν τα αίματα, σήμερα το πρωί της, στην Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να καταλήγουν στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εμπόρων Γ.Χαραλαμπίδη με τον διευθύνοντα σύμβουλο της  ΚΑΘ Αντ. Μπούρη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ο Πρόεδρος κ. Γ.Χαραλαμπίδης χειροδίκησε σε βάρος του Διευθ. Συμβούλου κ. Αντ. Μπούρη.

Η Αιτία που προκάλεσε την συμπλοκή μεταξύ των δύο αντρών ήταν οι αλλαγές που αποφασίσθηκαν στο ωράριο λειτουργίας της αγοράς και πιο συγκεκριμένα στο πως θα λειτουργούν οι Πύλες, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Τις προηγούμενες ημέρες είχαν γίνει προσυνεννοήσεις για το θέμα μεταξύ διοίκησης της ΚΑΘ και του Συνδέσμου Εμπόρων, αλλά σήμερα, όταν ανακοινώθηκαν τα μέτρα για τον τρόπο λειτουργίας, ξέσπασε έντονη αντίδραση από πλευράς εμπόρων η οποία είχε την άσχημη κατάληξη.

Από πλευράς του προέδρου του Συνδέσμου Εμπόρων της ΚΑΘ κ. Γ. Χαραλαμπίδη, λέχθηκε πως «η διοίκηση δεν μπορεί να αλλάζει όλο τον τρόπο λειτουργίας της Αγοράς, προξενώντας προβλήματα», προσθέτοντας ότι τα νέα μέτρα ανακοινώθηκαν χωρίς προηγούμενη συνεννόηση. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΘ κ. Αντώνης Μπούρης δήλωσε, πως την ευθύνη λειτουργίας της Αγοράς έχει η ΚΑΘ η οποία δεν επιβάλλει  ώρες λειτουργίας στα καταστήματα, αλλά έχει υποχρέωση να ρυθμίζει το πότε και πως θα λειτουργούν οι Πύλες και πως συνολικότερα θα λειτουργεί εύρυθμα η Αγορά.

Ένα από τα μέτρα που έχουν ληφθεί λόγω του κινδύνου της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ήταν η διεύρυνση του ωραρίου για την αποφυγή συνωστισμού. Έτσι, την Κυριακή, ημέρα μεγάλης κίνησης για την ΚΑΘ, η Αγορά άνοιξε νωρίτερα (είσοδος προμηθευτών) , στις 3 το πρωί αντί στις 5 π.μ., ενώ η Αγορά λειτούργησε και το Σάββατο, που συνήθως είναι κλειστή.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πρόγραμμα αντιλυσσικού εμβολιασμού κόκκινων αλεπούδων

Κοινωνικός τουρισμός: H διαδικασία για φθηνότερες διακοπές

@dmin

Ο Α. Τζιτζικώστας κεντρικός ομιλητής στο Stanford University της Καλιφόρνια

admin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα