ΔήμοιΟΤΑ

Ο Δήμος Γλυφάδας πρωτοπορεί διαθέτει δωρεάν test με τη λήψη σάλιου

Ο Δήμος Γλυφάδας πρωτοπορεί για άλλη μια φορά. Προμηθεύτηκε και διαθέτει δωρεάν για όλα τα παιδιά των δημοτικών παιδικών σταθμών τεστ κορονοϊού με τη λήψη σάλιου, το οποίο θα είναι προαιρετικό και κάθε παιδί θα μπορεί να το κάνει μία φορά την εβδομάδα.

Πρόκειται για μία απολύτως ασφαλή και ανώδυνη μέθοδο. «Δωρεάν, προαιρετικό τεστ κορονοϊού με τη λήψη σάλιου για όλα τα παιδιά στους παιδικούς σταθμούς της Γλυφάδας μας», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Και προσθέτει: «Είμαστε πανέτοιμοι για την επαναλειτουργία των παιδικών μας σταθμών τη Δευτέρα.

Το self test δεν πραγματοποιείται σε παιδιά παιδικών σταθμών (ξεκινάει από το προνήπιο), ωστόσο είναι ένα χρήσιμο και πολύτιμο εργαλείο το οποίο αποφασίσαμε να προσφέρουμε δωρεάν – προσοχή: σε μορφή κατάλληλη και ανώδυνη για πολύ μικρά παιδιά – σε όποια οικογένεια το επιθυμεί.

Συμμεριζόμαστε και κατανοούμε πλήρως την ανησυχία των γονιών για ρινικά τεστ στα μικρά τους παιδιά, για αυτό και ψάξαμε και προμηθευτήκαμε αυτά τα συγκεκριμένα τεστ. Κάθε εβδομάδα, κάθε παιδί σε όλους τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς μπορεί στο σπίτι του να κάνει τεστ κορονοϊού με τη λήψη σάλιου από το στόμα.

Πρόκειται για μια διαδικασία απολύτως ασφαλή και ανώδυνη.

Οι γονείς μπορούν να παραλαμβάνουν αυτού του τύπου το self test από τον παιδικό σταθμό, μια διαδικασία που ήδη έχει ξεκινήσει.

Ευελπιστούμε έτσι ότι καθίσταται ακόμη πιο ασφαλής η καθημερινή λειτουργία των παιδικών σταθμών πρώτα από όλα για τα παιδιά μας αλλά και για τις οικογένειες και τους εργαζόμενους στους παιδικούς σταθμούς.

Είναι αυτονόητο ότι έχουμε πάρει όλα τα υπόλοιπα απαραίτητα μέτρα, με θερμικές πύλες, τακτικούς καθαρισμούς, απολυμάνσεις, κλπ.

Ευχαριστώ πολύ το προσωπικό των παιδικών μας σταθμών και για το συντονισμό αυτής της προσπάθειας. Πραγματικά, στους παιδικούς μας σταθμούς, μας έχουν λείψει τα παιδιά μας όλο αυτό το καιρό. Με το καλό να τα υποδεχτούμε τη Δευτέρα.

Τα περιμένουμε με όλη μας την αγάπη και την αγωνία να είναι το σχολείο τους το πιο ασφαλές περιβάλλον».

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Αλεξανδρούπολης

Συνάντηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης με τον Συνήγορο του Πολίτη Ανδρέα Ποττάκη

Ioannis Terzakis

Δημαρχείο Κηφισιάς με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της μαθητικής επιχειρηματικότητας

Ioannis Terzakis

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα