Δήμοι

Ο Νέστορας Λαφαζανίδης πιθανόν νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου

Ο Νέστορας Λαφαζανίδης θα είναι ο νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, ο Γιάννης Καμαρινός ο αντιπρόεδρος και ο Πέτρος Σούλας ο Γενικός Γραμματέας! Πώς θα γίνει αυτό;! Στην πρώτη συνεδρίαση, με βάση την αποχή που ανακοίνωσαν οι παρατάξεις Καμαρινού, Σούλα και Γιαννακόπουλου δεν θα υπάρχει απαρτία. Αν το ίδιο συμβεί και στην επαναληπτική συνεδρίαση, τότε το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου ορίζεται από τον νόμο και πρόεδρος αναλαμβάνει ο πρώτος της διοικούσας παράταξης, ο οποίος είναι ο Νέστορας Λαφαζανίδης, αντιπρόεδρος αναλαμβάνει ο πρώτος της δεύτερης παράταξης, ο οποίος είναι ο Γιάννης Καμαρινός και γενικός γραμματέας αναλαμβάνει ο πρώτος της τρίτης παράταξης, ο οποίος είναι ο Πέτρος Σούλας. Ο Νέστορας Λαφαζανίδης θα πρέπει να παραιτηθεί από αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών αφού η θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και η θέση του αντιδημάρχου είναι ασυμβίβαστες.

Εάν ο Νέστορας Λαφαζανίδης παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, τότε οι δημαιρεσίες επαναλαμβάνονται και αν επαναληφθεί το ίδιο έργο και οι παρατάξεις Καμαρινού, Σούλα και Γιαννακόπουλου απόσχουν, που θα απόσχουν, τότε ορίζεται ως πρόεδρος ξανά ο πρώτος του συνδυασμού Μανδαλιανού, ο οποίος πάλι είναι ο Νέστορας Λαφαζανίδης. Ο Νέστορας Λαφαζανίδης πρέπει να το πάρει απόφαση ότι είναι ο νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ή να πάρει απόφαση ότι θα ζήσει την ημέρα της Μαρμότας αφού κάθε ημέρα που θα ξυπνάει θα ζει την ίδια ημέρα σε επανάληψη.

Όλα τα παραπάνω σημαίνουν ότι ο Γιώργος Ρούμελης, που ήταν επιλογή του Κλεάνθη Μανδαλιανού, δεν θα είναι ο νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Σημαίνουν επίσης ότι η παράταξη Μανδαλιανού είτε είχε αποφασίσει ότι θα διοικήσει μόνη της με πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου τον Νέστορα Λαφαζανίδη, είτε πιάστηκε αδιάβαστη μη γνωρίζοντας ότι η εκλογή προέδρου της αρεσκείας της περνάει από τη βούληση της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου και άρα από τη συνεργασία με άλλη ή άλλες παρατάξεις!

http://agkidapress.gr

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αντιδρούν οι δήμοι στην προοπτική μεταφοράς νέων προσφύγων

admin

Δήμος Ωραιοκάστρου: Συνάντηση με την ΕΔΑ ΘΕΣΣ για την ανάπτυξη του δικτύου φυσικού αερίου σε Καλλιθέα και Μυγδονία

Στον Εισαγγελία μηχανικός του δήμου Χίου για την πτώση της μπασκέτας

admin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα