Δελτία Τύπου

ΟΠΕΚΑ: Εκτός Λειτουργίας οι ηλεκτρονικές εφαρμογές της Αγροτικής Εστίας

Ο ΟΠΕΚΑ ενημερώνει ότι από την Τρίτη 03/05/2022 και ώρα 20:00 μ.μ μέχρι  και τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 09/05/2022, οι ηλεκτρονικές εφαρμογές της Αγροτικής Εστίας δεν θα λειτουργούν προκειμένου να διεξαχθούν εργασίες μετάπτωσης Εφαρμογών και Δεδομένων ΛΑΕ στο Kυβερνητικό Νέφος (G-Cloud.)

Κατά το ως άνω χρονικό διάστημα δεν θα είναι εφικτή οποιαδήποτε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Αγροτικής Εστίας από τα ΚΕΠ και τις συμβεβλημένες με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ επιχειρήσεις όλων των  προγραμμάτων.

Ενημέρωση προς τις επιχειρήσεις:

Μέχρι την εκ νέου λειτουργία των εφαρμογών:

α) οι αφίξεις δικαιούχων του προγράμματος κοινωνικού – ιαματικού τουρισμού σε συμβεβλημένα καταλύματα και

β) η συμμετοχή δικαιούχων του προγράμματος εκδρομικού τουρισμού, σε εκδρομές που διοργανώνουν συμβεβλημένες τουριστικές επιχειρήσεις,

θα γνωστοποιούνται από τις επιχειρήσεις, στην αρμόδια Διεύθυνση Αγροτικής Εστίας του ΟΠΕΚΑ, με τη γνωστή διαδικασία που ακολουθείται σε έκτακτες περιπτώσεις δυσλειτουργιών των ηλεκτρονικών εφαρμογών, όπως αυτή περιγράφεται στους όρους των σχετικών προγραμμάτων, με έγκαιρη αποστολή από τις επιχειρήσεις της απαιτούμενης έγγραφης πληροφόρησης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotikiestia@opeka.gr.

Κατά τις ημέρες αυτές τα συμβεβλημένα βιβλιοπωλεία και εκδοτικοί οίκοι δεν θα μπορούν να εξυπηρετήσουν τους δικαιούχους. Παρακαλούνται οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις να ενημερώσουν τους δικαιούχους για την προσέλευσή τους μετά την Δευτέρα 9/5 για την παραλαβή των βιβλίων που επιθυμούν.

Ενημέρωση προς τους δικαιούχους των προγραμμάτων για την προσέλευση στα ΚΕΠ

Οι δικαιούχοι των προγραμμάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους παρακαλούνται να μην επισκέπτονται τα ΚΕΠ τις ημέρες αυτές, καθόσον δεν θα λειτουργεί η εφαρμογή της καταχώρησης κράτησης δωματίου και της  έκδοσης  από τα ΚΕΠ των  δελτίων κοινωνικού – ιαματικού τουρισμού, εκδρομών και δωρεάν εισιτηρίων θεάτρου.

Η εξυπηρέτησή τους θα επαναληφθεί κανονικά από την Τρίτη 10/05/2022.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Χαλκηδόνος: Πρόγραμμα Αγιασμού των σχολείων

@dmin

Δήμος Νέας Ζίχνης: Κόβουν χωρίς λόγο τα παρόχθια δένδρα του ποταμού Αγγίτη

@dmin

ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ : Κατ’ οίκον παράδοση τροφίμων και φαρμάκων στους πολίτες σε ανάγκη.

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα