Δήμοι

Ορκωμοσία του Νέου Δημάρχου Λαγκαδά και Δημοτικών συμβούλων

Ειδικότερα, θα ορκιστούν ο νέος δήμαρχος Γιάννης Ταχματζίδης, οι έξι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, οι επανεκλεγέντες και νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι Λαγκαδά, καθώς και τα μέλη των Συμβουλίων Κοινοτήτων και οι πρόεδροι Κοινοτήτων του Δήμου Λαγκαδά.

Παράλληλα από τον νόμο, το νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα πρέπει να συγκληθεί την πρώτη Κυριακή του Σεπτέμβρη -φέτος πέφτει την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου- σε μία συνεδρίαση κατά την οποία οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι θα εκλέξουν τον νέο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τον αντιπρόεδρο καθώς και τον Γραμματέα του Σώματος.
Σε ότι αφορά στα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις θέσεις ευθύνης, ο κ. Ταχματζίδης έχει γνωστοποιήσει προς το παρόν μόνο τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις δύο σχολικές επιτροπές του δήμου Λαγκαδά, ώστε να υπάρχει σωστή προετοιμασία πριν την έναρξη του νέου σχολικού έτους. Πρόκειται για τους νέους δημοτικούς συμβούλους Κωνσταντίνος Μπίκας από Λαγυνά και Αλέξανδρος Πατσιαλάς από Λαγκαδά.

Γεγονός είναι πάντως πως μέχρι τα τέλη Αυγούστου θα έχουν γίνει γνωστά τα πρόσωπα που θα τοποθετηθούν ως αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Νομικών Προσώπων του Δήμου Λαγκαδά.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Παύλου Μελά: Στο «Καρατάσιου» το Νέο Ογκολογικό Νοσοκομείο

@dmin

Δήμος Θερμαϊκού: Κατεδαφίζεται το θρυλικό «ΑΚΤΙΟΝ»

@dmin

Δήμος Παύλου Μελά: Υπεγράφη το ΦΕΚ για το πρώην ΑΓΝΟ

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα