ΟΤΑΠεριφέρειες

ΠΚΜ: Εννέα υποτροφίες για προγράμματα σπουδών επαγγελματικής εκπαίδευσης από το θεσμό «Υποτροφίες στις Περιφέρειες»

Για ακόμη μία χρονιά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανταποκρίνεται στην πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών φορέων MEDITERRANEAN COLLEGE, ΙΕΚ ΑΛΦΑ, και συμμετέχει στο θεσμό «Υποτροφίες στις Περιφέρειες» για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

Ο θεσμός εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των εκπαιδευτικών φορέων, με γνώμονα την ικανοποίηση/κάλυψη της ανάγκης για σπουδές νέων με επιδόσεις στο Λύκειο, που δεν έχουν τους οικονομικούς πόρους να σπουδάσουν ενισχύοντας το δικαίωμα πρόσβασης όλων των νέων στην εκπαίδευση.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 θα χορηγηθούν εννέα (9) υποτροφίες διδάκτρων με κοινωνικο-οικονομικά και ακαδημαϊκά κριτήρια (επίδοση στο Λύκειο) σε οποιαδήποτε ειδικότητα/πρόγραμμα σπουδών ενδιαφέρει τους δικαιούχους, μεταξύ των ειδικοτήτων και των προγραμμάτων σπουδών που παρέχονται από τους προαναφερθέντες εκπαιδευτικούς φορείς.

Έντυπο Αίτησης μπορείτε να κατεβάσετε ΕΔΩ

Προκήρυξη με τους Όρους, τις Προϋποθέσεις και τα Δικαιολογητικά μπορείτε να κατεβάσετε ΕΔΩ

Όπως τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μελίνα – Μαρία Δερμεντζοπούλου: «Η ανάγκη παροχής ίσων ευκαιριών στις νέες και νέους και η επιβράβευση της προσπάθειας αποτελούν προτεραιότητα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Συνεχίζεται, έτσι, και φέτος ο θεσμός των  υποτροφιών, που λειτουργεί ως αρωγός στην προσπάθεια των νέων ώστε να μορφωθούν και να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Στοχεύοντας ψηλά, συνεχίζουμε την προσπάθεια για περισσότερες ευκαιρίες και δυνατότητες στη νέα γενιά».

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από την Τρίτη 11 Ιουλίου 2023 έως και την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023 στις 15.00

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Διευκρινίσεις της ΑΑΔΕ για αγρότες και αλιείς

Αυτοψίες στα ρέματα του Νομού Θεσσαλονίκης από την ΠΚΜ

admin

Δήμος Θέρμης: Σε λειτουργία η Ηλεκτρονική πλατφόρμα i-bill της ΔΕΥΑΘ

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα