Περιφέρειες

ΠΚΜ: Εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην 15η Επαρχιακή Οδό (Λαγκαδά – Κολχικού – Βόλβης – Ρεντίνας)

ergasies-perifereia ota24
Εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- όρια νομού Καβάλας και στην 15η Επαρχιακή Οδό (Λαγκαδά- Κολχικού- Βόλβης- Ρεντίνας) καθώς και στους κλάδους σύνδεσης αυτών θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της ΠΚΜ.

Οι εργασίες τοποθέτησης θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

  1. Εργασίες τοποθέτησης συστημάτων ασφαλείας οδού (στηθαίων) επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – όρια νομού Καβάλας, στο οδικό τμήμα μεταξύ του οικισμού των Νέων Βρασνών έως τον οικισμό της Ασπροβάλτας, με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.
  2. Εργασίες τοποθέτησης συστημάτων ασφαλείας οδού (στηθαίων) επί της 15ης Επαρχιακής Οδού (Λαγκαδά – Κολχικού – Βόλβης – Ρεντίνας), στο οδικό τμήμα μεταξύ του οικισμού Κολχικού έως τον οικισμό του Δρακόντιου, με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.
Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου έως και την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, με το Τμήμα Τροχαίας Λητής και με το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Νωρίτερα οι αιτήσεις εγγραφών για νηπιαγωγεία και δημοτικά

@dmin

Η ΠΚΜ εξέλεξε τους εκπροσώπους της στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

admin

ΠΕ Κιλκίς: Σύσκεψη για την απαγόρευση της αλιείας στη λίμνη Δοϊράνη

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα