ΔήμοιΟΤΑ

Πλατεία στην περιοχή ΔΕΗ ετοιμάζει ο Δήμος Τρικκαίων

Σε μια ακόμη μεγάλη παρέμβαση προχωρά ο Δήμος Τρικκαίων. Αυτή τη φορά για μια νέα, σύγχρονη πλατεία, προς όφελος των κατοίκων, «πνεύμονας» για όλη την περιοχή της ΔΕΗ.

Πίσω από τα δικαστήρια, σε μια έκταση 3.000 τ.μ. που ανήκουν στον Δήμο (από τα 9.835 τ.μ. όλης της περιοχής) η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων συντάσσει μελέτη για ανάπλαση. Στόχος, να ενταχθεί η πλατεία στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», στο πλαίσιο γενικότερου σχεδίου για την «Αστική Αναζωογόνηση».

Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει κατασκευή γηπέδου μπάσκετ, διαμόρφωση της παιδικής χαράς, υπαίθρια καθιστικά, δενδροφύτευση και χώρο πρασίνου για όλους τους κατοίκους της περιοχής.

Ετσι, η πλατεία – το τμήμα της που ανήκει στον Δήμο – αξιοποιείται και δίνει ώθηση στη συγκεκριμένη γειτονιά, που ταυτοχρόνως βρίσκεται τόσο κοντά και τόσο «μακριά» από το κέντρο των Τρικάλων.

Μάλιστα ο Δήμος Τρικκαίων ήδη υλοποιεί το πρώτο βήμα για την ανάπλαση της περιοχής, με την ανάπλαση του υπάρχοντος χώρου στάθμευσης, ακριβώς πίσω από το Ε΄ ΚΑΠΗ. Με τον τρόπο αυτόν αξιοποιούνται οι ελεύθεροι χώροι και για στάθμευση, ώστε να μειωθεί ο φόρτος οχημάτων στο κέντρο, αλλά και – κυρίως, για τους κατοίκους και τα παιδιά.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Θερμαϊκού: Εορτασμός Παναγίας Φανερωμένης Νέας Μηχανιώνας

@dmin

Δήμος Κομοτηνής: Το νέο σχήμα διοίκησης του Δημάρχου Ιωάννη Γκαράνη

@dmin

Δήμος Ωραιοκάστρου: Δράση δωρεάν κλινικού ελέγχου μαστού

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα