Προσλήψεις

Πρόσληψη 200 άτομα στο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων

Τo Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά διακοσίων (200) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Κεντρικής Υπηρεσίας του Ταμείου που εδρεύει στην Αθήνα του Νομού Αττικής και των Περιφερειακών Υπηρεσιών αυτού, που εδρεύουν ανά την Επικράτεια.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:
ΤΑΜΕΙΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΩΝ, Πανεπιστημίου 57, Τ.Κ 10564 – ΑΘΗΝΑ, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού, υπόψη κας Μπάκνη (τηλ. επικοινωνίας: 210 – 3722500).

ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:
Το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων είναι Ν.Π.Δ.Δ. εποπτευόμενο από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και υλοποιεί έργο αναδιοργάνωσης και ανάπτυξης, με στόχο τον εκσυγχρονισμό των διαδικασιών που συνδέονται με έσοδα εισιτηρίων και έσοδα πωλητηρίων. Ειδικότερα :
Α) Υλοποιεί έργο ηλεκτρονικού εισιτηρίου και εγκατάστασης ολοκληρωμένου ενιαίου συστήματος μηχανογράφησης τόσο στην Κεντρική Υπηρεσία μας όσο και στα σημεία πώλησης ( 52 πωλητήρια ) σε όλη τη χώρα.
Β) Εφαρμόζει πλήρως ηλεκτρονικοποιημένο διπλογραφικό λογιστικό σύστημα
Γ) Θέτει σε λειτουργία ηλεκτρονική πώληση των εκμαγείων και των εκδόσεων και τη χρήση POS (Point of Sales ) .

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Δέλτα: Πρόσληψη 42 ατόμων για καθαρισμό σχολικών μονάδων

@dmin

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Πρόσληψη 74 ατόμων για καθαρισμό σχολικών μονάδων

@dmin

Κοινωφελής Εργασία: Αλλαγές στο Πρόγραμμα με ΦΕΚ

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα