ota24.gr
Νόμοι

Σχολεία ξεκινούν τα διαλείμματα μάσκας

Τα διαλείμματα μάσκας θα γίνονται με ευθύνη των εκπαιδευτικών τόσο μέσα στις αίθουδες διδασκαλίας, όσο και σε εξωτερικούς χώρους με ευθύνη του εκπαιδευτικού.

Κατά τη διάρκεια της σχολικής ημέρας οι μαθητές θα μπορούν να αφαιρούν τη μάσκα για λίγα λεπτά, με ευθύνη του εκπαιδευτικού, προκειμένου να παίρνουν ανάσες. Και επίσημα από σήμερα, ισχύει το ολιγόλεπτο «διάλειμμα» χωρίς μάσκα, η οποία έβγαινε ως τώρα μόνο την ώρα του φαγητού και της γυμναστικής.

Σύμφωνα με το άρθρο 2 «σε συνθήκες ηρεμίας των παιδιών στην τάξη και σε χρόνο που οι μαθητές/τριες δεν καλούνται να μιλούν, οι εκπαιδευτικοί μπορούν σε τακτά διαστήματα να δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά για «διάλειμμα μάσκας» ώστε να επέρχεται αποφόρτιση των παιδιών και να ενισχύεται η σωστή χρήση της μάσκας».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ – FEK MASKES PAIDIA SXOLEIA OTA24

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πρόστιμα έως 5.000 ευρώ για τα ασανσέρ: Ποιοι θα πρέπει να κάνουν άμεσα απογραφή

Μείωση ενοικίου για πληττόμενες επιχειρήσεις και εργαζομένους

Ch

Τα 17 άρθρα του διυπουργικού νομοσχεδίου για την κυβερνησιμότητα των ΟΤΑ

dimis

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα