ota24.gr
ΠεριφέρειεςΥγεία

Στερεά Ελλάδα: 17 καινούργια ασθενοφόρα με επιδότηση από ΕΣΠΑ

Με 17 καινούργια ασθενοφόρα εξοπλίζονται τα κέντρα υγείας της Στερεάς Ελλάδας, μέσα από την συνεργασία της Περιφέρειας και της 5ης ΥΠΕ.

Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και η δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 1.920.000 ευρώ.

Τα ασθενοφόρα, θα διαθέτουν πλήρη ιατρικό εξοπλισμό, για ισάριθμα Κέντρα Υγείας:

Αναλυτικά:

12 Ασθενοφόρα οχήματα (4Χ2) για τα Κέντρα Υγείας Αλιάρτου, Διστόμου, Σχηματαρίου, Αλιβερίου, Ιστιαίας, Ψαχνών, Αμφίκλειας, Αταλάντης, Μακρακώμης, Καμένων Βούρλων, Στυλίδας, Ιτέας.
• 3 Ασθενοφόρα (4Χ4) για τα Κ.Υ. Δυτ. Φραγκίστας, Δομοκού, Λιδωρικίου.
• 2 Ασθενοφόρα μικρού όγκου (4Χ2) για το Κ.Υ. Μαντουδίου και το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σκύρου.
Μετά την υπογραφή της απόφασης ένταξης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε: «Γνωρίζουμε όλοι ότι δεν επαρκούν τα ασθενοφόρα που έχουμε στη διάθεσή μας και πως τα περισσότερα είναι παλιά. Ευχαριστούμε τους οδηγούς και τα πληρώματα των ασθενοφόρων για τη μάχη που δίνουν καθημερινά και τους ενισχύουμε, ξεπερνώντας αρμοδιότητες και διαδικαστικούς περιορισμούς».

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Συγκίνηση στο Σύνταγμα με την αλλαγή φρουράς από Πόντιους Εύζωνες

Α

Καβάλα: Επένδυση 9 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου

Α Τ

ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις στην Αιτωλοακαρνανία για το πρόγραμμα δακοκτονίας 2026

Α

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα