Οικονομία

«Θαλής ο Μιλήσιος»: Επιχειρηματικά Βραβεία σε εταιρείες που αλλάζουν τα δεδομένα στον κλάδο τους

Εταιρείες, οι οποίες αλλάζουν τα δεδομένα στον κλάδο τους, ενισχύοντας την τεχνολογική πρόοδο και τον μετασχηματισμό της ελληνικής οικονομίας επιβραβεύουν τα  Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος»-Ωδή στην Καινοτομία.

Η πέμπτη απονομή θα πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου, στις 7.30 μμ, στο Θέατρο Αριστοτέλειον, στη Θεσσαλονίκη. 

Θα απονεμηθούν συνολικά 11 βραβεία, στις εξής κατηγορίες:

 • Υποδομές
 • Ενέργεια – Περιβάλλον
 • Εφοδιαστική Αλυσίδα
 • Αγροδιατροφή
 • Υγεία
 • Χρηματοοικονομική Τεχνολογία
 • Μόδα
 • Μεταποίηση
 • Νεοφυείς Επιχειρήσεις
 • Ανθρώπινο Δυναμικό
 • Τουρισμός

Θα υπάρξουν και τιμητικές διακρίσεις σε ανθρώπους και εταιρείες που με την παρουσία τους αναδεικνύουν τη σημασία της καινοτομίας στο σύγχρονο επιχειρείν.

H επιλογή και αξιολόγηση των εταιρειών που θα βραβευθούν πραγματοποιήθηκε από την κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από τους Διονύση Χιόνη, καθηγητή Οικονομικών Επιστημών, Δημοκρίτειο Πανεπιστημίου Θράκης, (πρόεδρο) και τα μέλη  Κωνσταντίνο Αραβώση, Καθηγητή και κάτοχο της έδρας UNESCO για πράσινη Καινοτομία και Κυκλική Οικονομία στο ΕΜΠ, Ευτυχία Κασελάκη, Εταίρο, Συμβουλευτικές Υπηρεσίες και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού, EY Ελλάδος, Αθανάσιο Κεφάλα, Πρόεδρο IMERYS GREECE S.A. & ΙΜΕRYS ΒAUXITES GREECE S.A., Κωνσταντίνο Κόλλια, Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδoς, Ασπασία Μάλλιου, Δικηγόρο ΜΔΕ και οικονομολόγο.

Στη φετινή διοργάνωση στην κριτική επιτροπή ως ειδικό μέλος συμμετέχει ο Δρ. Παναγιώτης Χ. Κετεκίδης, Πρόεδρος ΔΣ Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας, Αντιπρόεδρος του University of York, Europe Campus, CITY College, υπεύθυνος για την έρευνα και την καινοτομία, Πρόεδρος του Ερευνητικού κέντρου Νότιο-Ανατολικής Ευρώπης (SEERC) και Συν-ιδρυτής του Ελληνικού Δικτύου Επιχειρηματικών Αγγέλων (HeBAN).

Τα φετινά βραβεία τελούν υπό την αιγίδα (αλφαβητικά): της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας (ΑΖΚ), του Εθνικού Κέντρου Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ), της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ), του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ), της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), του Κέντρου Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος (ΚΕΜΕΛ), του OK!Thess, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), του ΣΕΒΕ – Συνδέσμου Εξαγωγέων, του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – ΣΕΓΕ, του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ), της Endeavor Greece και της UNESCO Chair on Green Innovation and Circular Economy.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΑΔΕ: Ιδρύονται Υπηρεσίες Φορολογικής Εξυπηρέτησης και ενοποιούνται ΔΟΥ σε Αττική – Θεσσαλονίκη

@dmin

Εθνική Τράπεζα: Έρχονται νέα λουκέτα (περιοχές)

@dmin

ΟΠΕΚΑ: Ημερομηνίες πληρωμής επιδομάτων Σεπτεμβρίου 2020

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα