Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Διακοπή κυκλοφορίας από σήμερα στην εσωτερική περιφερειακή οδό

ergasies-perifereia ota24
Aπό σήμερα Μεγάλη Δευτέρα έως και την Μεγάλη Τετάρτη και ώρες 10 μ.μ. έως 6 π.μ. – Ποιο τμήμα του δρόμου κλείνει – Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων

Εργασίες θα πραγματοποιούνται από σήμερα Μεγάλη Δευτέρα έως και την Μεγάλη Τετάρτη, βραδινές ώρες στην εσωτερική περιφερειακή οδό, στο ρεύμα προς δυτικά. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τους γύρω δρόμους, βάσει της σχετικής σήμανσης.

Ειδικότερα, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι από από την Μ. Δευτέρα (18/04/2022) έως και την Μ. Τετάρτη (20/04/2022) κατά τις ώρες 22:00 έως 06:00 έκαστης ημέρας, θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς δυτικάαπό την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην  Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με τον Κλάδο Εισόδου της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανίων (προς Ε.Π.Ο.Θ. – Κόμβος Κ12) έως το ύψος της συμβολής της με τον Κόμβο Κ11 (πριν το Κλάδο Εξόδου της οδού Ελαιώνων προς την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης – ρεύμα προς δυτικά), στο ρεύμα πορείας προς νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τους γύρω δρόμους της περιοχής (μέσω έγκαιρης και κατάλληλης πληροφοριακής σήμανσης).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κορονοϊός: Το δεύτερο κύμα στην Ευρώπη δεν θα είναι το τελευταίο

Υπουργείο Προ. Πολίτη: 23 ερωτήσεις και απαντήσεις για τις νέες ταυτότητες

@dmin

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Κατάθεση στεφάνου για την 49η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα