Βιογραφικό Δημάρχου Δήμου Θερμαϊκού: Γιώργου Τσαμασλή

admin

Ο Γιώργος Τσαμασλής γεννήθηκε το 1960 στο Μεσημέρι Θεσσαλονίκης. Σπούδασε στη σχολή εργοδηγών μηχανολόγων. Είναι πατέρας δύο παιδιών.

Ανιχνεύοντας την προσωπική του διαδρομή θα συναντήσετε:

Την αυτοδιοικητική του εμπειρία: Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Γιώργος Τσαμασλής έχει ήδη συμπληρώσει 25 γόνιμα χρόνια στο χώρο της αυτοδιοίκησης έχοντας αποκομίσει τη δική του πολύτιμη εμπειρία για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν οι εκπρόσωποι των τοπικών κοινωνιών να συμβάλουν στην βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη:

  • Το 1994 σε ηλικία 34 ετών εκλέγεται Νομαρχιακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης στην πρώτη αιρετή διοίκηση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.
  • Το 1998 επανεκλέγεται για δεύτερη συνεχή φορά Νομαρχιακός σύμβουλος στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης.
  • Το 2002 επανεκλέγεται για τρίτη συνεχή φορά Νομαρχιακός σύμβουλος στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης αναλαμβάνοντας την θέση του Αντινομάρχη Ανάπτυξης και Εμπορίου.
  • Το 2006 στις τελευταίες Νομαρχιακές εκλογές επανεκλέγεται για τέταρτη συνεχή φορά Νομαρχιακός σύμβουλος στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης αναλαμβάνοντας αυτή την φορά την θέση του Αντινομάρχη Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας αλλά και την αντινομαρχία Τουρισμού. Ενώ παράλληλα αναλαμβάνει την θέση του συντονιστή Νομαρχιακού έργου.
  • Το 2010 στις πρώτες Περιφερειακές εκλογές με το σύστημα Καλλικράτης εκλέγεται δεύτερος Περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας ανάμεσα σε όλους τους συνυποψηφίους του λαμβάνοντας 20.450 ψήφους.
  • Το 2013 εκλέγεται Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης με Περιφερειάρχη τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Παράλληλα εκλέγεται πρόεδρος στον Οργανισμό Τουρισμού της Θεσσαλονίκης όπου παραμένει εως το 2015.
  • Το 2014 κατέρχεται ως επικεφαλής του συνδυασμού Θερμαγικός στις Δημοτικές εκλογές όπου καταλαμβάνει την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ποσοστό 35% .
  • Μεταξύ άλλων, κατείχε τη θέση του προέδρου ποδοσφαιρικής ερασιτεχνικής ομάδας επί σειρά πολλών ετών, ενώ είναι μέλος της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα