Εργασία

Υπ. Εσωτερικών: 3μηνη παράταση συμβάσεων σε Δήμους –Περιφέρειες

Παρατείνονται για άλλους 3 μήνες οι συμβάσεις των εργαζομένων ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) που προσελήφθησαν για τις ανάγκες της πανδημίας.

Για την απόφαση αυτή να παραταθούν οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου των εργαζομένων που προσλήφθηκαν στις Περιφέρειες και στους δήμους, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες ανάγκες της πανδημίας για άλλους 3 μήνες ενημερώθηκε ο κ. Πατούλης σε σχετική τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον υπουργό , όπως αναφέρει η σχετική επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής .

Με αφορμή αυτή την εξέλιξη ο κ. Πατούλης , δήλωσε τα εξής:

« Η απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Μ. Βορίδη και της κυβέρνησης να παρατείνει τις συμβάσεις του έκτακτου προσωπικού για ακόμα 3 μήνες, είναι πολύ θετική, με δεδομένες τις αυξημένες ανάγκες που έχουν υπηρεσίες μας, εξαιτίας κυρίως της υγειονομικής κρίσης».

« Ως Περιφέρεια Αττικής και αναγνωρίζοντας τις σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρουν στη λειτουργία μας οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι, θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε και την περαιτέρω παραμονή τους και πλέον των 3 αυτών μηνών, καθώς την κρίνουμε αναγκαία για την απρόσκοπτη λειτουργία μας, προς όφελος των πολιτών».

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη 5Κ/2020 με προσλήψεις αορίστου χρόνου – Δείτε τις θέσεις

@dmin

Εργαζόμενοι σε αναστολή: Ξεκινούν οι δηλώσεις στην ΕΡΓΑΝΗ, πότε η πληρωμή

@dmin

Μέτρα για την προστασία εργαζομένων μερικής απασχόλησης

admin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα