Περιφέρειες

ΥΠΕΣ Μακεδονίας Θράκης: Συνεχίζεται η συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για το Fly Over

«Συνεχίζουμε τις συνεργασίες για τον συντονισμό των εμπλεκόμενων φορέων, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, για τη βελτίωση του κυκλοφοριακού κατά τη διάρκεια κατασκευής του Fly Over», δήλωσε ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, στην έναρξη της σημερινής συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου, που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή της πολιτικής ηγεσίας του  Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Η σημερινή συνεδρίαση είχε ως αντικείμενο: Να συγκεφαλαιοποιηθούν οι ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα. Να καταγραφούν τα ζητήματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα και οι ενέργειες που πρέπει να κάνει κάθε εμπλεκόμενος φορέας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του. Και να συσταθεί ομάδα εργασίας για την εκπόνηση μελετών εφαρμογής για την άμβλυνση των επιπτώσεων στην πόλη υπό τον συντονισμό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Όπως εξήγησε, μετά το τέλος της συνεδρίασης ο κ. Κωνσταντινίδης:  «Το ζήτημα της άμβλυνσης των συνεπειών κατά το διάστημα κατασκευής του Fly Over είναι πολυεπίπεδο και αφορά πολλούς αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς της πόλης και Υπουργεία. Όλοι προσπαθούμε να συνδράμουμε προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Φυσικά, επισπεύδων σε αυτή τη διαδικασία είναι το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών αλλά και όλοι εμείς, πρωτίστως οι φορείς της Θεσσαλονίκης, δρομολογούμε διαδικασίες προκειμένου να συμβάλλουμε στην υλοποίηση αυτού του σχεδιασμού. Το προηγούμενο διάστημα, σε περίπου 15 συνεδριάσεις του Συντονιστικού Οργάνου, έχουν ιεραρχηθεί και προτεραιοποιηθεί κάποιες παρεμβάσεις, άλλες έχουν ολοκληρωθεί και σε άλλες υπολείπονται κάποια βήματα προκειμένου να οριστικοποιηθούν και φυσικά σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τους Δήμους που επηρεάζει το έργο, είμαστε σε συνεχή συνεργασία προκειμένου και αυτοί από την πλευρά τους να υλοποιήσουν τις δράσεις που αναφέρονται στην αρμοδιότητά τους» σημείωσε ο Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Καταγράφηκαν 18 νέα κρούσματα covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΠΑΜΘ: Νέες χρηματοδοτήσεις για ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη και το νοσοκομείο Δράμας

@dmin

ΠΚΜ: Εργασίες κοπής πρασίνου και κλαδέματος στην Περιφερειακή Οδό

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα