Δελτία Τύπου

Αυτοδιοίκηση δεν είναι μόνο οι Δήμαρχοι κ. Υπουργέ, είναι και οι Κοινότητες

Σχετικά με τις πρωινές δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Πέτσα η Συντονιστική Επιτροπή του Δικτύου Κοινοτήτων Ελλάδας.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Πέτσας, μιλά για αποδοχή του νομοσχεδίου ενώ έχει προκληθεί πληθώρα πανελλήνιας αντίδρασης για την μεθοδική κατάργηση της φωνής των Κοινοτήτων.

Η παντελής απουσία αναφοράς στο κορυφαίο θέμα που αφορά την βιωσιμότητα της ελληνικής υπαίθρου φαίνεται ότι δεν έχει απασχολήσει καθόλου τον κ. Πέτσα.

Η απουσία εκπροσώπησης των Κοινοτήτων στα θεσμικά όργανα δημιουργεί στρεβλώσεις στην δημοκρατία.

Έχει ήδη πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη με τον κ. Υπουργό Εσωτερικών, όπως και με το Προεδρείο της Κ.Ε.Δ.Ε, και γίνονται συνεχείς παρεμβάσεις στις ΠΕΔ αυτής της εβδομάδας.

Δεν είναι δυνατόν ο κ. Αναπληρωτής Υπουργός να μην αφουγκράζεται τον αναβρασμό της κοινωνίας.

Το θέμα της ύπαρξης ξεχωριστής κάλπης για την εκλογή των Κοινοτικών Συμβούλων είναι κορυφαίο και αν δεν έχει μπει στην ατζέντα του Υφυπουργού, οφείλει να μπει άμεσα.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

5ο Olympic Day Run: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

@dmin

Νέο Ρεύμα – Νέο όραμα: Αίτημα συνάντησης με τον Πρωθυπουργό

@dmin

Δήμος Παύλου Μελά: Δωρεάν ο Σεπτέμβριος στα 4 ΚΔΑΠ της ΙΡΙΣ για τα παιδιά που δεν έλαβαν voucher

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα