Προκηρύξεις

ΑΣΕΠ- 9Κ/2021: Βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης

Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 9Κ/2021 (ΦΕΚ 58/11-11-2021 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, τριακοσίων ενενήντα οκτώ (398) εκ των τετρακοσίων δεκαέξι (416) θέσεων μόνιμου προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Ο πίνακας διοριστέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση και την υπ’ αριθ. 2/2020 γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα:

α)   Οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

β)   Τα στοιχεία ταυτοποίησης των υποψηφίων που εμπίπτουν σε ειδικές κατηγορίες δεδομένων εμφανίζονται με αστερίσκους. Πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία έχουν μόνο οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στην εν λόγω προκήρυξη.

Σημείωση: Οι λοιπές δεκαοκτώ (18) θέσεις και ειδικότερα τέσσερεις (4) θέσεις του κλάδου ΔΕ Προσωπικού Εξωτερικής Φρούρησης [κωδ. θέσεων 205 – δύο (2) θέσεις, κωδ. θέσης 208 –  μία (1) θέση και κωδ. θέσης 214 – μία (1) θέση] καθώς και δεκατέσσερεις (14) θέσεις του κλάδου ΔΕ Φύλαξης [κωδ. θέσεων 222 – τρεις (3) θέσεις, κωδ. θέσεων 226 – τέσσερεις (4) θέσεις και κωδ. θέσεων 232 – επτά (7) θέσεις], θα καλυφθούν μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων Υγειονομικών Εξετάσεων και Αθλητικών και Ψυχοτεχνικών Δοκιμασιών, σε μεταγενέστερο χρόνο.

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Δ.Ε.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΕΛ.ΑΣ: Προκήρυξη για πρόσληψη Διδακτικού προσωπικού στην σχολή αστυφυλάκων

@dmin

Πυροσβεστικό Σώμα: Προκήρυξη για εισαγωγή στην σχολή με κατατακτήριες εξετάσεις

@dmin

ΑΣΕΠ: 173 Μόνιμες προσλήψεις στον e-ΕΦΚΑ (9Κ/2022)

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα