Εγκύκλιοι

Διαγωνισμός βραβείων για υπαλλήλους Δημοσίου & ΟΤΑ (ΦΕΚ)

Με Απόφαση του Υπουργού Επικρατείας, Κυριάκου Πιερρακάκη, καθορίστηκε η διαδικασία και οι όροι του ετήσιου Διαγωνισμού για την απονομή των βραβείων ψηφιακής διακυβέρνησης.

Δικαίωμα και προϋποθέσεις συμμετοχής

1. Δικαίωμα μεμονωμένης συμμετοχής στα βραβεία έχουν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι ή οι λειτουργοί με σχέση εργασίας δημοσίου δικαίου ή ιδιωτικού δικαίου αορίστου ή ορισμένου χρόνου, οι οποίοι εργάζονται σε οποιοδήποτε φορέα του Δημοσίου, των ΟΤΑ Α’ ή Β’ βαθμού, καθώς και σε νομικά πρόσωπα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου του Δημοσίου Τομέα.

2. Δικαίωμα ομαδικής συμμετοχής στα βραβεία έχουν (α) οργανικές μονάδες επιπέδου Τμήματος και άνω, (β) συμπράξεις υπηρεσιακών μονάδων επιπέδου Τμήματος και άνω για περιπτώσεις διυπηρεσιακών συνεργασιών ή (γ) συμπράξεις μεμονωμένων υπαλλήλων
διαφορετικών φορέων/υπηρεσιών/οργανικών μονάδων, οι οποίοι υποβάλλουν κοινή πρόταση. Στις περιπτώσεις αυτές, την αίτηση υποβάλει συντονιστής-εκπρόσωπος της πρότασης ο οποίος επιλέγεται από τα μέλη της ομάδας και ο οποίος θα αποτελεί και το πρόσωπο επικοινωνίας. Για την υποβολή υποψηφιότητας των περιπτώσεων της παρούσας παραγράφου, ο αριθμός των συμμετεχόντων υπαλλήλων ανά ομαδική πρόταση δεν δύναται να υπερβαίνει τους επτά (7).

3. Στις περιπτώσεις ομαδικής συμμετοχής, μετά τη λήξη της διορίας υποβολής προτάσεων, δεν επιτρέπεται να προστεθούν επιπλέον άτομα ως μέλη ομάδας και στις περιπτώσεις ατομικής συμμετοχής δεν επιτρέπεται να προστεθούν άτομα και να μετατραπεί η ατομική συμμετοχή σε ομαδική.

4. Ο Διοργανωτής δύναται να ζητήσει σχετικά έγγραφα για τη διασταύρωση ή πιστοποίηση των στοιχείων των συμμετεχόντων, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής.

5. Κάθε συμμετέχων ή ομάδα συμμετεχόντων, δηλώνει υπεύθυνα και εγγυάται ότι η πρόταση που υποβάλλει έχει παραχθεί από τον ίδιο ή/και την ομάδα, ανήκει δε αποκλειστικά σε αυτόν ή/και την ομάδα και ότι διατηρεί κάθε δικαίωμα χρήσης, διάθεσης και εκμετάλλευσής της,
καθώς επίσης και ότι δεν παραβιάζει κανένα δικαίωμα διανοητικής ιδιοκτησίας.

6. Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό φέρουν την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για το εμπρόθεσμο και την ορθότητα των στοιχείων των υποβαλλόμενων προτάσεών τους, καθώς και των δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας που απορρέουν από αυτές. Ειδικότερα, σε
περίπτωση ψευδούς δήλωσης, ο Διοργανωτής, ουδεμία ευθύνη φέρει επί των ανακριβώς δηλωθέντων στοιχείων, διατηρώντας το δικαίωμα απόρριψης της συμμετοχής σε οποιοδήποτε φάση του Διαγωνισμού.

7. Οι υποψήφιοι φέρουν την ευθύνη της πλήρους και ορθής συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας.

8. Οι οριζόμενες στο παρόν άρθρο προϋποθέσεις συμμετοχής, πρέπει να πληρούνται κατά την ημερομηνία οριστικής υποβολής της αίτησης.

Η περίοδος υποβολής των προτάσεων διαρκεί δεκαπέντε (15) ημερολογιακές ημέρες και πραγματοποιείται από τους ενδιαφερόμενους στην ειδική πλατφόρμα υποβολής www.digitalawards.gov.gr

Η ανάδειξη των βραβευμένων προτάσεων του Διαγωνισμού, θα διεξαχθεί το πρώτο τρίμηνο του 2022 και θα αφορά σε ιδέες και προτάσεις ετών 2020 και 2021.

Δείτε αναλυτικά την απόφαση, όπως δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Νέα εγκύκλιος: Μέτρα για την λειτουργία του δημοσίου τομέα για τον περιορισμό ης διασποράς του κορωνοϊού

admin

Μείωση ενοικίου δείτε τη λίστα με τους ΚΑΔ

Εγκύκλιος ΥΠΕΣ προς Δήμους για την μη πρόσληψη Νηπιαγωγών σε Παιδικούς Σταθμούς

admin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα