Δικαστήρια Θεσσαλονίκης: Εκλέχθηκαν Νέες διοικήσεις

Νέες διοικήσεις εξελέγησαν στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο.

Πρόεδρος Εφετών εξελέγη ο Χρήστος Νάστας  στη  θέση της απερχόμενης προέδρου του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Εφετείου Καλλιρόης Χειμαριού . Μέλη  του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του  Εφετείου  εξελέγησαν οι πρόεδροι Νικολέττα Παναγιωτίδου και Ευγενία Ντολοπούλου.

Πρόεδρος του Πρωτοδικείου επανεξελέγη η πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης η Ευαγγελία Αρβανίτου.  Ως μέλη του ίδιου συμβουλίου εξελέγησαν οι πρωτοδίκες  Βασίλης Καραναστάσης και Στυλιανός Μπίος.

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ως προϊστάμενος εξελέγη ο εισαγγελέας Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος. Ο κ. Παναγιωτόπουλος  αναλαμβάνει υπηρεσία , στη θέση του απερχόμενου προϊστάμενου της Εισαγγελίας  Στέφανου Ζαρκαντζιά.

Η ειρηνοδίκης Θωμαϊ Μελισσά – Χοϊλού επανεξελέγη πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου  Διεύθυνσης Ειρηνοδικείου ενώ μέλη εκλέχθηκαν οι ειρηνοδίκες Νικόλαος Μάνος και Ευδοκία Σελησίου.

Πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Διοικητικού Εφετείου  Θεσσαλονίκης επανεξελέγη η Αικατερίνη Περιστεροπούλου. Ως μέλη του συμβουλίου εξελέγησαν η Πολυξένη Κεφαλά  και η Ειρήνη Χαϊνοπούλου.

Στη θέση της απερχόμενης προέδρου του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Ευγενίας Παπαδοπούλου εξελέγη η Μαρία Φράγκου . Ως μέλη του ίδιου συμβουλίου εξελέγησαν οι πρωτοδίκες Στέφανος Ζούκας και Βαρβάρα Μπουκουβάλα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *