ΔήμαρχοιΔήμοι

Δήμος Δέλτα: Συνάντηση της Δημάρχου Γερακίνας Μπισμπινά με την Αντιπεριφερειάρχη Βούλα Πατουλίδου

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Δημάρχου Δέλτα Γερακίνας Μπισμπινά με την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου στα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στη συζήτηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας και Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Χαλάστρας Δημήτρης Καμανάς, η ειδική σύμβουλος της Αντιπεριφερειάρχη Βασιλική Σπανού και ο πολιτικός μηχανικός της τεχνικής υποστήριξης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης  Κωνσταντίνος Μηναΐδης.

Το κεντρικό θέμα της συνάντησης ήταν ο σχεδιασμός και η προοπτική να επανενταχθούν κομβικά έργα και τεχνικές παρεμβάσεις στο δήμο Δέλτα.  

«Να κερδηθεί ο χαμένος χρόνος» ήταν το κοινό μήνυμα της Δημάρχου Δέλτα και της Αντιπεριφερειάρχη, οι οποίες συζήτησαν πέρα από τις ανάγκες της περιοχής και για τις μεγάλες προοπτικές αξιοποίησης της ποικιλομορφίας του τόπου τόσο τις τουριστικές όσο και τις αναπτυξιακές με νέα έργα πνοής.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με αντισηπτικό υγρό προμηθεύει σχολεία ο Δήμος Ιλίου

Ioannis Terzakis

Ο Δήμος Καρύστου πρωτοστατεί στους μαθητές με δωρεάν tablets

Ioannis Terzakis

Δήμος Καμένων Βούρλων: Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Δήμου

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα