ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Ηρωικής Νήσου Κάσου: Μία γιατρός για 4000 κατοίκους!

Μετά την διαπίστωση της κατακόρυφης αύξησης των υπηρεσιακών αναγκών του ΠΠΙ Κάσου ο Δήμαρχος της Ηρωικής νήσου Κάσου απέστειλε επιστολή  στον Διοικητή της  2ης  ΥΠΕ  Χρήστο Ροϊλο, στον Υφυπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής πολιτικής Γιάννη Παππά και στους Βουλευτές του νομού Δωδεκανήσου ζητώντας  την παρέμβαση τους για την άμεση κάλυψη τους .

«Θα ήθελα να  σας ενημερώσω ότι  προκύπτει  επιτακτική ανάγκη παρέμβαση σας  για την μετακίνηση ιατρικού προσωπικού  στο ΠΠΙ  Κάσου  καθώς λόγω της αυξημένης επιβατικής κίνησης  και γενικότερα της αύξησης του πληθυσμού του νησιού  οι υπηρεσιακές ανάγκες του ΠΠΙ  Κάσου έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.

Μετά και την κένωση  των δυο  θέσεων ιατρών ενός ειδικότητας  και ενός επιπλέον αγροτικού όπως αυτές προβλέπονται στο ΟΕΥ του ΠΠΙ Κάσου, σήμερα υπεύθυνη  για την περίθαλψη 4000 κατοίκων είναι μια αγροτική γιατρός η οποία υποχρεούται να εφημερεύει  24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα  με τον φόρτο εργασίας της καθημερινά  να αυξάνεται .

Είμαι σίγουρος ότι αντιλαμβάνεστε πλήρως την κρισιμότητα της κατάστασης  του ΠΠΙ Κάσου και παρακαλώ για τις δικές σας άμεσες ενέργειες για την πλήρη κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών του ιατρείου του νησιού μας» .

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Οι μάσκες έπεσαν στην πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλβης

admin

Δήμος Νέας Προποντίδας: Εκδήλωση ενημέρωσης για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση καρκίνου μαστού

@dmin

Δήμος Ωραιοκάστρου: Παραλαβή απορριμματοφόρου συλλογής βιοαποβλήτων και καφέ κάδων

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα