ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Κομοτηνής: Δημόσια Διαβούλευση για τη διαμόρφωση της Στρατηγικής Βιώσιμης Ανάπτυξης

Ο Δήμος Κομοτηνής έχει ξεκινήσει προετοιμασία για τη σύνταξη Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ), προκειμένου να οριστικοποιηθεί και να υποβληθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, σε συνέχεια ανοικτής πρόσκλησης της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Προγράμματος «Ανατολική Μακεδονία Θράκη» προς τον Δήμο Κομοτηνής, η οποία έχει δημοσιευθεί και μπορείτε να τη δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο ΕΔΩ

Σε αυτή τη φάση έχει εκπονηθεί κείμενο Στρατηγικής το οποίο μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο ΕΔΩ

Στο πλαίσιο της Διαβούλευσης που διενεργείται προκειμένου να διαμορφωθεί το οριστικό κείμενο της Στρατηγικής, είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς η συμβολή των δημοτών στη διατύπωση προτάσεων τόσο ως προς τη Στρατηγική, όσο και ως προς τα προτεινόμενα έργα προς υλοποίηση.

Στο πλαίσιο των παραπάνω ο Δήμος Κομοτηνής καλεί τους δημότες να διατυπώσουν τις προτάσεις – παρατηρήσεις τους επί της προτεινόμενης Στρατηγικής Βιώσιμης Ανάπτυξης, λαμβάνοντας υπόψη τις γενικότερες συνθήκες στην περιοχή, αλλά και τη στόχευση που θεωρούν ότι θα πρέπει να υπάρξει την επόμενη προγραμματική περίοδο.

Για την υποβολή των προτάσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να χρησιμοποιούν το επισυναπτόμενο ερωτηματολόγιο που βρίσκεται στον σύνδεσμο ΕΔΩ ή να επιλέξουν τη μορφή που θεωρούν προτιμότερη.

Οι προτάσεις υποβάλλονται μέχρι και τις 21Αυγούστου 2023

  • Στο γραφείο του Δημάρχου Κομοτηνής, έντυπα ή ηλεκτρονικά
  • Στην ηλεκτρονική διεύθυνση gdkomot@otenet.gr. (θα ήταν προτιμότερο, εφόσον είναι δυνατόν, η υποβολή των προτάσεων και σε ηλεκτρονική μορφή).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον σύμβουλο του Δημάρχου Κομοτηνής, Δήμο Ισπικούδη (τηλ. 2531352405,email: dispik@gmail.com)

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Συνάντηση για τον σχεδιασμό ανέγερσης Πυροσβεστικού Σταθμού

@dmin

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Σύμπραξη Μανδαλιανού – Τασούλη

@dmin

Δήμος Βόλβης: Ο πρώτος δήμος με δίκτυο μετεωρολογικών καμερών (Φωτο)

admin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα