Δήμοι

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Κάλεσμα προς τους γονείς για Δωρεάν συμμετοχή παιδιών στο ΚΔΑΠ

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας απευθύνει κάλεσμα προς τους γονείς για Δωρεάν συμμετοχή παιδιών στο ΚΔΑΠ.

Οι εγγραφές αφορούν το πρόγραμμα «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2023-2024.

Η ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ. καλεί τους γονείς, οι οποίοι μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων από την ειδική εφαρμογή στην πλατφόρμα της Ε.Ε.Τ.Α.Α., δεν έλαβαν voucher και ενδιαφέρονται για εγγραφή του παιδιού τους στην δομή ΚΔΑΠ της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ., να προσέλθουν στα γραφεία της (πρώην κτίριο πολεοδομίας), εργάσιμες ημέρες και ώρες για να συμπληρώσουν μια αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος έτσι ώστε να αποκτήσουν τα παιδιά τους το δικαίωμα να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα της δομής διάρκειας έως και  31-07-2024 χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση (ΔΩΡΕΑΝ).

Υπενθυμίζουμε ότι το ωράριο λειτουργίας του ΚΔΑΠ είναι Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 16:00 έως και τις 21:00.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να απευθύνεστε  στο τηλέφωνο 2755361200.

Προθεσμία για την κατάθεση των αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως την Παρασκευή 20-10-2023 και ώρα 14:00.

Σε περίπτωση που υπάρχουν υπεράριθμες αιτήσεις, η επιλογή των ωφελούμενων θα γίνει με σειρά προτεραιότητας, βάσει του αριθμού πρωτοκόλλου της αίτησης.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Λαγκαδά: Ο Κόμβος Λουτρών που έγινε το Γεφύρι της Άρτας

@dmin

Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη: Έντονη διαμαρτυρία του δήμου για τα ξαφνικά προβλήματα στη μεταφορών μαθητών των νηπιαγωγείων

@dmin

Δήμος Σουφλίου: Κλειστά τα σχολεία λόγο κακοκαιρίας

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα