Δήμοι

Δήμος Παύλου Μελά: 5 αναβαθμισμένα γήπεδα μπάσκετ για τους αθλούμενους

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες σε πέντε ανοιχτούς αθλητικούς χώρους, στο πλαίσιο του έργου «Συντηρήσεις αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Παύλου Μελά».

Τα έργα της αναβάθμισης είχαν ενταχθεί στην Προγραμματική Σύμβαση που είχαν υπογράψει ο Δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης και από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.

Με τη σύμβαση που συνυπέγραψαν ο Δήμαρχος και η Αντιπεριφερειάρχης ΜΕ Θεσσαλονίκης χρηματοδοτείται σημαντικό μέρος των εργασιών από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών Ιδίων Πόρων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ το υπόλοιπο θα καλυφθεί από το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Παύλου Μελά. 

Οι εργασίες αφορούν επεμβάσεις τόσο στην περίφραξη όσο και στο δάπεδο των γηπέδων με αντικραδασμικό συνθετικό υλικό. Παράλληλα τοποθετούνται και νέες μπασκέτες  όπου κρίνεται απαραίτητο και οι φθορές είναι σημαντικές.

Η υλοποίηση των εργασιών με την επίβλεψη των Τεχνικών Υπηρεσιών που διαθέτουν την εμπειρία και συνεργατικά με το Τμήμα Αθλητισμού κρίθηκε επιβεβλημένη για να αθλούνται οι πολίτες υπό ασφαλείς συνθήκες.

Η Διεύθυνση Αθλητισμού και η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Παύλου Μελά ανακοίνωσαν ότι εδώ και λίγες μέρες έχουν παραδοθεί προς χρήση από τους ελεύθερα αθλούμενους, τους συλλόγους και τη μαθητική κοινότητα, τα παρακάτω γήπεδα μπάσκετ:

  • ένα γήπεδο στον αθλητικό χώρο δίπλα στο μνημείο των 14 παλικαριών, ΔΕ Ευκαρπίας,
  • δύο γήπεδα στην οδό Γιάννη Ρίτσου, στις εργατικές κατοικίες, δίπλα στο 2ο Γυμνάσιο, ΔΕ Ευκαρπίας,
  • δύο γήπεδα στη διασταύρωση των οδών Ανδρέα Παπανδρέου και Μεγάλου Αλεξάνδρου, στα Μετέωρα, ΔΕ Πολίχνης.
Στο πλαίσιο της υλοποίησης του ίδιου έργου θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις στα γήπεδα μπάσκετ που βρίσκονται:
  • στον αύλειο χώρο του ιστορικού 1ου Λυκείου δίπλα στο Δημαρχείο, ΔΕ Σταυρούπολης,
  • στον αύλειο χώρο του 3ου Δημοτικού Σχολείου στην Τερψιθέα, ΔΕ Σταυρούπολης,
  • στην περιοχή του Ιερού Ναού Ανάληψης, κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα Παύλου Μελά, ΔΕ Πολίχνης.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης και οι Αντιδήμαρχοι Αθλητισμού Παντελής Νιγδέλης και Τεχνικών Έργων Αναστασία Φραγκοπούλου, έκαναν έκκληση προς τους πολίτες να προστατέψουν τις αθλητικές υποδομές από τυχόν βανδαλισμούς και να ενημερώνουν τις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες, μέσω της διαδικασίας των αιτημάτων, σε περίπτωση που εντοπίζουν προβλήματα, ώστε να μπορούν όλοι οι πολίτες να απολαμβάνουν με ασφάλεια την χρήση των αναβαθμισμένων εγκαταστάσεων.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Λαγκαδά: Οι 300 «Πολίτες με Όραμα» της υποψήφιας Δημάρχου Νίκης Ανδρεάδου

@dmin

Δήμος Λαγκαδά: Σύσκεψη για το θέμα των αδέσποτων ζώων

@dmin

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Εγκρίθηκε η ανάπλαση των Πάρκων

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα