Δήμοι

Δήμος Κατερίνης: Απονομή Βραβείων «PIERRE DE COUBERTIN» στα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων Κατερίνης

Σε μια ιδιαίτερη τελετή, στο κτίριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στην Αθήνα, απονεμήθηκαν τα βραβεία στους νικητές του 1ου μαθητικού διαγωνισμού «PIERRE DE COUBERTIN», με τίτλο «Θέλω, ελπίζω, μπορώ να αλλάξω τον κόσμο με τον αθλητισμό»,  από την Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου.

Ανάμεσά τους, οι «THE CHAMPIONS» της ΣΤ΄ τάξης του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης που έλαβαν το 1ο βραβείο στην κατηγορία «Εικαστική Σύνθεση»

«ΤΑ ΣΚΑΣΜΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ» της Ε’ τάξης του 17ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης που έλαβαν το 1ο βραβείο στην κατηγορία «Δημιουργία Τραγουδιού»

Δίπλα στους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων ήταν ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α/Θμιας Εκπαίδευση Δ. Κατερίνης, Πιπίτσα Μακρίδου – Παρσταλίδου, η Εκπαιδευτικός Πληροφορικής Βάγια Τυρέλη, και οι γονείς τους.

Στην όμορφη και γεμάτη λάμψη Ολυμπιονικών εκδήλωση παρέστησαν επίσης, ο Σπύρος Καπράλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, η πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου, Ντόρα Πάλλη, η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά σημαίνον μέλος του Διεθνούς Ολυμπιακού Κινήματος, Ολυμπιονίκες, εκπρόσωποι από δεκάδες σχολεία όλης της χώρας κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιαίτερη ήταν η μνεία των συντελεστών της διοργάνωσης στην παρουσία του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου «ως εξαιρετικού αθλητή και ολυμπιονίκη αλλά και σπουδαίας προσωπικότητας με μεγάλο έργο».

Κώστας Κουκοδήμος: «Τα παιδιά μας διακρίνονται και μας κάνουν περήφανους»

Κατόπιν πρόσκλησης των διοργανωτών, ο Δήμαρχος Κατερίνης έκανε τις απονομές στα σχολεία της Κατερίνης. Από το βήμα της εκδήλωσης, ο κ. Κουκοδήμος δήλωσε:

«Οι μαθητές της Κατερίνης εμπνέονται από τις αξίες του Ολυμπιακού κινήματος για την ειρήνη, τη φιλία, τη συνεργασία και από τις ιδέες που πρεσβεύει ο PIERRE DE COUBERTIN. Διακρίνονται και μας κάνουν περήφανους! Αποδεικνύουν στην πράξη ότι μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο με τον αθλητισμό. Οι χρυσές βραβεύσεις του 15ου & του 17ου δημοτικού σχολείου στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό “Pierre de Coubertin’’ και κυρίως η δημιουργικότητα των παιδιών μας, μεταφέρουν το πανανθρώπινο μήνυμα των Ολυμπιακών Αξιών. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μας, στους γονείς, στην εκπαιδευτικό Βάγια Τυρέλη, στους διευθυντές: του 15ου δημοτικού σχολείου Κώστα Παπανικολάου και του 17ου Δημήτρη Μπόζογλου».

Συγχαρητήρια στους μαθητές, τους διευθυντές και την υπεύθυνη εκπαιδευτικό πληροφορικής των δύο σχολείων απηύθυναν η Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας Παρθένα Τριανταφυλλίδου καθώς και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων.

Οι μαθητές της ομάδας «THE CHAMPIONS» του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης είναι:

Ελευθεριάδου Κωνσταντίνα, Διγρένης Αντώνης, Καλαϊτζίδης Μιχάλης, Κογκοπούλου Αλεξάνδρα, Παλαιοστανίτης Αποστόλης, Τσάτσου Παρασκευή, Τσουτσλή Άννα.

Οι μαθητές της μουσικής μπάντας «ΤΑ ΣΚΑΣΜΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ», του 17ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης είναι:

Αναστασιάδης Γιάννης, Βαρμάζης Άγγελος, Πεταλωτής Βαγγέλης, Φιλιππίδης Γιάννης, Χρυσόπουλος Αντώνης.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Ωραιοκάστρου: Υπογράφηκε σύμβαση για την κατασκευή σύγχρονου χώρου τέχνης – πολιτισμού και αθλητισμού στο Δρυμό

@dmin

Δήμος Αλίμου: Συγκέντρωση δώρων για τα παιδιά που έχουν ανάγκη

@dmin

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Ηλεκτρονικές πληρωμές με ταυτότητα οφειλής

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα