Δήμοι

Δήμος Κατερίνης: Τρόφιμα σε μονογονεϊκές οικογένειες με προβλήματα επιβίωσης

Τρόφιμα μακράς διαρκείας διένειμε σε 71 μονογονεϊκές οικογένειες το «Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Ισότητας των Φύλων» Δ.Κατερίνης σε συνεργασία με το «Βοήθεια στο Σπίτι», το διήμερο 28 και 29/9/2020.

Πρόκειται για διανομή τροφίμων ύψους 2.500 ευρώ, που διένειμαν στελέχη του «Βοήθεια στο Σπίτι» σε 71 χήρες και εγκαταλελειμμένες μητέρες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα που έχουν υπό την επιμέλειά τους 114 παιδιά. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τις εν λόγω μονογονεϊκές οικογένειες υποστηρίζει ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών «Βενιαμίν».

Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού Δ.Κατερίνης, Γιώργος Τσιαλός, αναφερόμενος στη δράση διανομής, τόνισε, μεταξύ άλλων:

«Σε μια αρκετά δύσκολη περίοδο, ο Δ.Κατερίνης συνεχίζει την προσπάθειά του για στήριξη μονογονεϊκών οικογενειών που έχουν σοβαρότατα προβλήματα επιβίωσης.  Με εντολές του Δημάρχου μας, Κώστα Κουκοδήμου, δίνουμε προτεραιότητα στον άνθρωπο και στα προβλήματά του, ιδιαίτερα δε όταν πρόκειται για χήρες με παιδιά ή για γυναίκες εγκαταλελειμμένες με παιδιά. Αυτό κάναμε, αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε και αυτό θα κάνουμε και στο μέλλον», δήλωσε ο κ. Τσιαλός.

Το επόμενο διάστημα, διανομές θα γίνουν και μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ σε δημότες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Παύλου Μελά: Υπογραφή συμβάσεων στους Παιδικούς Σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

Δήμος Σουφλίου: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς

Σεληνιακή Μήλος το ηφαιστειακό ελληνικό νησί

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα