ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Κομοτηνής: Δημιουργία Μητρώου Ευάλωτων Ομάδων Πολιτών

Στην δημιουργία Μητρώου Ευάλωτων Ομάδων Πολιτών για την έγκαιρη ενημέρωσή τους σε περίπτωση εφαρμογής του μέτρου της οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης λόγω πυρκαγιών προχωρά ο δήμος Κομοτηνής.

Μέχρι τις 12 Ιουλίου 2023 παρακαλούνται οι πολίτες που ανήκουν σε Ευάλωτες Ομάδες (ΑμεΑ, υπέργηροι κλπ), οι προσωπικοί βοηθοί ή τα άμεσα συγγενικά τους πρόσωπα, εφόσον επιθυμούν, να δηλώσουν με Υπεύθυνη Δήλωση  την επιθυμία τους να συμπεριληφθούν στο Μητρώο Ευάλωτων Ομάδων Πολιτών.

Στο Μητρώο εντάσσονται μόνο όσοι πολίτες διαβιούν σε συγκεκριμένους Οικισμούς ή Πολεοδομικά τμήματα που συνορεύουν ή έχουν μεγάλη εγγύτητα με δάση ή δασικές εκτάσεις.

 

Οικισμός-Γρατινής Οικισμός -Κάλχα

Οικισμός – Σαρακηνής

Οικισμός – Μύτικα

Οικισμός- Μεγάλης Άδας

Οικισμός – Ιάμπολης

Οικισμός – Τυχηρού

Οικισμός – Νυμφαίας

Οικισμός – Πανδρόσου

Οικισμός – Καρυδιάς

Οικισμός – Συμβόλων

Οικισμός-  Στυλαρίου

Οικισμός – Σιδηράδων

Η Υπεύθυνη Δήλωση του άρθρου 8, παρ.1 του Ν.1599/86, θα είναι θεωρημένη ως προς το γνήσιο της υπογραφής, στην οποία θα δηλώνουν ότι παρέχουν τη συγκατάθεσή τους ως προς την επεξεργασία στοιχείων προσωπικού χαρακτήρα (προσωπικά και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα).

Επιπλέον, στην Υπεύθυνη δήλωση θα πρέπει να περιλαμβάνονται κατ’ ελάχιστο τα στοιχεία επικοινωνίας, η ακριβής διεύθυνση κατοικίας (οδός, αριθμός, Οικισμός), η κατηγορία αναπηρίας (κώφωση, τύφλωση, κλπ) και τα στοιχεία επικοινωνίας των προσωπικών βοηθών ή των άμεσα συγγενικών προσώπων. Επίσης θα πρέπει να σημειώνεται το μεταφορικό μέσο που θα απαιτηθεί σε περίπτωση μετακίνησής τους (π.χ. μετακίνηση με επιβατικό αυτοκίνητο, ασθενοφόρο κλπ), και επιπλέον αν απαιτείται ιατρική φροντίδα (π.χ. παροχή οξυγόνου κλπ) κατά την παραμονή τους στα σημεία προορισμού.

Η Υπεύθυνη Δήλωση με όλα τα στοιχεία αποστέλλεται:

Α) Ταχυδρομικά σε σφραγισμένο φάκελο με την ένδειξη «Για το Μητρώο Ευάλωτων Ομάδων Πολιτών» προς το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κομοτηνής (Ταχ. Διεύθυνση: Πλ. Βιζυηνού 1,Ταχ. Κώδ.: 69133, τηλ. 2531352499.

Β) Με κατάθεσή της αυτοπροσώπως στο Κεντρικό Πρωτόκολλο του Δήμου Κομοτηνής.

Γ) Οι υπεύθυνες δηλώσεις, εφόσον είναι ψηφιακά υπογεγραμμένες, μπορούν να αποσταλούν και ηλεκτρονικά στο email: dkomot@otenet.gr

Μπορείτε να κατεβάσετε την Υπεύθυνη Δήλωση ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Ωραιοκάστρου: Το νέο σχήμα διοίκησης του Δήμου ανακοίνωσε ο Παντελής Τσακίρης

@dmin

Δήμος Ωραιοκάστρου: Εορτασμός των Θεοφανείων στο Μελισσοχώρι

@dmin

Οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Λαγκαδά

Ioannis Terzakis

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα