Τέχνη - Πολιτισμός

Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη: Νέα ψηφιακή υπηρεσία αναζήτησης και κράτησης βιβλίων από τις Δημοτικές Βιβλιοθήκες

Πρωταγωνιστής σε όλα τα επίπεδα όσον αφορά την ψηφιοποίηση υπηρεσιών και αρχείων αναδεικνύεται καθημερινά  ο Δήμος  Πυλαίας Χορτιάτη καθώς  βρίσκεται στη λίστα με τους  κορυφαίους Δήμους στην Ελλάδα που παρέχουν τις περισσότερες υψηλού επιπέδου ψηφιακές υπηρεσίες στους δημότες τους.

Διευρύνοντας ολοένα και περισσότερο τις υπηρεσίες του στην ηλεκτρονική του επικοινωνία με τους πολίτες ο Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη προσφέρει στους δημότες του τη δυνατότητα αναζήτησης και ηλεκτρονικής κράτησης ενός τίτλου βιβλίου από τις δύο Δημοτικές Βιβλιοθήκες Πανοράματος και Πυλαίας.

«Ιδιαίτερα στην εποχή μας, όπου οι αλλαγές και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και καταιγιστικές σε όλα τα επίπεδα η Γνώση δεν είναι απλώς ένα πολύτιμο δώρο, αλλά ο καθοριστικός δρόμος για να προσαρμοστούμε στο Αύριο. Για τον λόγο αυτό ο Δήμος μας βρίσκεται πάντα και θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, προσφέροντας online τη δυνατότητα στους δημότες μας, αλλά και σε όλους τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να ενημερώνονται για θέματα που τους ενδιαφέρουν μέσα  από τους δεκάδες χιλιάδες τόμους που διαθέτουν οι δημοτικές μας βιβλιοθήκες στο Πανόραμα και στην Πυλαία. Με ένα απλό «κλικ» μπορούν να βρουν αυτό που ψάχνουν, να μάθουν σε ποια βιβλιοθήκη είναι καταχωρημένο αυτό που αναζητούν και να κάνουν online κράτηση του τίτλου που επιθυμούν», δήλωσε ο Δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Πιο συγκεκριμένα με τη νέα υπηρεσία στον ενδιαφερόμενο πολίτη παρέχονται οι παρακάτω δυνατότητες:

  • Αναζήτηση μέσα από 14.000 τίτλους βιβλίων
  • Δυνατότητα κράτησης Τίτλου Βιβλίου on-line και για 24 ώρες
  • Απευθείας ενημέρωση σε ποια δημοτική βιβλιοθήκη βρίσκεται το βιβλίο που τον ενδιαφέρει.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

14ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου «ΓΕΦΥΡΕΣ»

@dmin

Δήμος Ωραιοκάστρου: Αναβάλλεται η εκδήλωση «31 χρόνια Φιλαρμονική Ορχήστρα με μαέστρο τον Αχιλλέα Ρούση»

@dmin

Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη: Ξεκινούν οι δημοτικές κινηματογραφικές λέσχες

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα