Δήμοι

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Ανακατασκευή γηπέδου μπάσκετ στο Πάρκο Κριεζώτου

Παραδόθηκε προς χρήση ένας σύγχρονος, λειτουργικός και γεμάτος χρώμα χώρος άθλησης που δίνει την ευκαιρία στους νέους να αθληθούν με ασφάλεια.

Πρόκειται για το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στο Πάρκο Κριεζώτου (Κριεζώτου και 17ης Νοεμβρίου) στη δημοτική ενότητα Ευόσμου, που με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και τις σύγχρονες λειτουργικές του υποδομές, συνιστά πλέον ένα πραγματικό στολίδι του αθλητισμού και της αναψυχής.

Με την εκ βάθρων ανάπλαση και ανακαίνισή του, το γήπεδο άλλαξε όψη, έγινε λειτουργικό και ασφαλές, μεταμορφώνοντας τον αθλητικό χώρο και τις υποδομές του πάρκου αναψυχής και συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της περιοχής.

Οι παρεμβάσεις που έλαβαν χώρα στο πλαίσιο της χορηγικής δράσης στήριξης του αθλητισμού «Milko» της Δέλτα, περιλαμβάνουν τη ριζική ανακατασκευή του γηπέδου, την τοποθέτηση νέων μπασκετών, την κατασκευή περίφραξης και την επένδυση του δαπέδου, στο οποίο φιλοτεχνήθηκε ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό σχέδιο με την επιμέλεια του Graffiti artist Same84.

Πέραν του γηπέδου, βελτιωτικές εργασίες πραγματοποιήθηκαν στο σύνολο της εγκατάστασης του πάρκου, όπου σε ένα ολοκληρωμένο αισθητικά αποτέλεσμα στους ίδιους χρωματικούς τόνους χρωματίστηκαν οι κερκίδες, ενώ στην πίσω πλευρά του γηπέδου, οι δύο κοινόχρηστοι χώροι εξοπλίστηκαν με υπαίθρια καλλισθενικά όργανα γυμναστικής.

Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, ο οποίος μαζί με την Αντιδήμαρχο Αθλητισμού & Νέας Γενιάς Μαρία Γαβαλά παρέστησαν στην εκδήλωση παράδοσης του ανακαινισμένου γηπέδου στους νέους της περιοχής, εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί η προσπάθεια βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου αποδίδει καρπούς, μέσα από έργα και παρεμβάσεις που σαν στόχο έχουν την αναβάθμιση των υπαίθριων χώρων άθλησης, με σκοπό την προαγωγή της αθλητικής δραστηριότητας στην πόλη.

«Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών σε 4 ανοιχτά γήπεδα και υπαίθριους χώρους άθλησης του δήμου μας, τα οποία παραδόθηκαν προς χρήση στους πολίτες, ένας ακόμη ανακατασκευασμένος αθλητικός χώρος προστίθεται στις ανακαινισμένες αθλητικές μας υποδομές. Το γήπεδο μπάσκετ στο Πάρκο Κριεζώτου αποτελεί πλέον μια πρότυπη και εντυπωσιακή σε σχεδιασμό και αρτιότητα αθλητική εγκατάσταση, συνιστώντας ακόμη ένα σύγχρονο πυρήνα για την άθληση, την ψυχαγωγία και την αναψυχή των παιδιών μας» τόνισε ο Δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός και πρόσθεσε «ευχαριστούμε για τη συνεργασία την εταιρεία Δέλτα και τη συγχαίρουμε για τη σημαντική προσφορά της στη νέα γενιά του τόπου μας».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Καθαρισμός των εγκαταλελειμμένων οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων

admin

Δήμος Θέρμης: Ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι

@dmin

Δήμος Κομοτηνής: 3ος βιωματικός κύκλος εργαστηρίων «Όσα ήθελα να πω»

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα