Δήμοι

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Επεκτείνονται οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες

Με στόχο την εξάλειψη της ταλαιπωρίας και την άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου διευρύνει  τις ψηφιακές του υπηρεσίες, παρέχοντας πλέον μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας “ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΦΕΙΛΗΣ” τη δυνατότητα  ηλεκτρονικών πληρωμών για  Δημοτικό Τέλος (0,5%) επί Ακαθαρίστων Εσόδων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και Κλήσεις ΚΟΚ.

Η “on line” υπηρεσία είναι προσβάσιμη μέσω της ηλ. πλατφόρμας (https://dke.ctservices.gr/) στην ιστοσελίδα του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου (http://www.kordelio-evosmos.gr/), παρέχοντας στους εγγεγραμμένους χρήστες τη δυνατότητα προβολής αλλά και εξόφλησης βεβαιωμένων οφειλών (Ειδοποιητήρια – Καρτέλα ΧρεώστηΚλήσεις ΚΟΚΔημοτικό Τέλος (0,5%). Οι ενδιαφερόμενοι με την είσοδό τους στο σύστημα λαμβάνουν ενημέρωση για τις οικονομικές εκκρεμότητές τους προς τον Δήμο, τις οποίες μπορούν να εξοφλήσουν ηλεκτρονικά.

Η σύνδεση στην υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών πραγματοποιείται με τη χρήση  κωδικών taxisnet.

Η εξόφληση της οφειλής γίνεται: 

  • είτε με μεταφορά σε λογαριασμό του Δήμου μέσω e-banking,
  • είτε με τη χρήση του κωδικού της Ταυτότητας Οφειλής (25ψήφιος κωδικός ΔΙΑΣ-RF που αναγράφεται στο ηλεκτρονικό/ έντυπο ειδοποιητήριο),
  • είτε με e-Pos με τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας στο Ταμείο του Δήμου.

Το σύστημα παρέχει τη δυνατότητα αποθήκευσης και εκτύπωσης των ολοκληρωμένων και μη στοιχείων οφειλών  καθώς και αναλυτική προβολή των ειδοποιητηρίων με τις οφειλές.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Καμένων Βούρλων: Υπεγράφη η σύμβαση εγκατάστασης φωτιστικών LED στις σχολικές μονάδες

@dmin

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Πρόσληψη 74 ατόμων για καθαρισμό σχολικών μονάδων

@dmin

Δήμος Βισαλτίας: Έφυγε από την ζωή ο πρώην Αντιδήμαρχος Νάσος Κουντουράς

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα